Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,nevíte sakra kolik by měl vydržet katalyzátor??Ten můj mě opustil po pěti letech a po 130000 km (za ty kilometry ruku do ohně nedám).Chci se tedy zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost a kolik jste za nový kaťák dávali? L.

Kolik by mel vydrzet to netusim. Ja mam HTP 40 kw a musel jsem ho menit ve 110 tisicich - 3,5 roku stáří. Katalizator stal asi 19 tis nastesti to neslo z me kapsy. Co mas za motor ?

• Autor

To Viking:....šmarjá 19 klacků...to ne...to bych jezdil bez něj....já mám 1.9 SDI...a ceny mi říkali..13,5.......univerzální...5 tis.......a pak taky mluvili o ceně kolem 2,5 tis....pochopitelně bez montáže.Ještě sem taky uvažoval o tom jestli ho nemam nechat dát vykuchat a emise dělat pod rukou...ale jestli bude cena do 3 tis tak o tom nebudu přemejšlet.L.

To vis, ceny origo dilu jsou sileny....

Kdyby mi odešl tak se na něj vyprdnu.

Tom

• Autor

No vyprdnou se na to nemůžeš,pač když s tim jedeš tak to dělá bordel jako když máš plechovku a v ní vysypaný šrouby a stydíš se s tim jezdit.

No a ptal jsem se tak univerzální kat od bosalu pro diesel vyjde na 2100,- tak ho koupím.L.

Já myslel vyndat ho...

Ale za 2100kč to jde.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.