rosswell Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Zdravím chci si koupit ofuky na fabii a chtěl bych poradit kde koupit abych nekoupil nějaký šmejd z Polska.Mockrát děkuji za tip. popř. návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 já bych to koupil v prodejně s autopotřebama a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 no ja mám ofuky HEKO a je na nich napísané MADE IN POLAND no a akože nejako že by som pociťoval že sú šmejdi tak to nie.... veď je sú to len ofuky... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Ja mám značky Delfín,neviem či sú poľské,ale asi áno veď čo už dnes nieje poľské alebo čínske,zdajú sa mi masívnejšie ako Heko,budem ich musieť vymeniť,lebo za tú dobu sú už dosť ošúchané od škrabky a zasa by som chcel Delfín,len cenovo boli drahšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.