iwhy Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Jedno ráno som naštartoval auto (OI 1.6 75kw) a hneď som cítil slabší výkon a nepravidelný chod. Hneď ako som mohol, napichol som to na VAG a ten vypísal chybu: 16685 - Valec 1 Zjisteno zapalovani vynechava P0301 - 35-00 - - Podľa dielenskej príručky som premeral káble, odpor na ventiloch, sviečky, prehodil ich medzi sebou a nič. Jeden mechanik sa na to pozeral a skúšal premerať napätie na prívode k prvému ventilu a neukazovalo mu žiadne výkyvy len konštantné napätie, keď priviedol +12V na ventil tak sa otvoril teda ventil by mal byť v poriadku. Je to normálne, že napätie na prívode k ventilu sa nemení? (neporovnával to s ostatnými valcami) Pokiaľ je to tak a RJ neotvára ventil na prvom valci tak môže byť chyba v kábli alebo môže byť aj v RJ motora? Vďaka za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 21. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 UPDATE Prívodným káblom k ventilu to nebude, premeral som ho pri RJ motora a bol OK. Skontroloval som opticky striekanie paliva keď som dal dolu sanie a na všetkých ventily otváralo a palivo vstrekovalo. Takisto sviečky na všetkých valcoch zapaľujú. Takže to vyzerá na nejakú mechanickú chybu, viete mi poradiť čo skontrolovať ďalej? Zmerať tlak valcov by som vedel v pondelok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Já bych se možná i zaměřil na zapalovací cívku, taky může být špatná, pokud bys měl zkušební tak jí zkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 22. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Vďaka, chvála Bohu nemusel som už riešiť zapaľovaciu cievku, vymenil som kábel a šlo to Je to pre mňa a dúfam aj pre ostatných s podobným problémom poučenie, že keď má kábel predpísaný odpor a vonku valca opticky sviečka iskru hádže, nemusí byť kábel hneď v poriadku. Konieckoncov je to tá najlacnejšia vec na výmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.