Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všici,

mám takovej problém: cestou byla šílená průtrž mračen a při nájezdu na dálnici jsem omylem vletěl dost rychle do hluboký louže. Nic se nestalo, projel jsem jí v pohodě a pokračoval v lijáku dál, auto jelo jak mělo, všechno v pohodě. Cca po 5-10ti km mi najednou přestalo auto táhnout, jako bych ubral úplně plyn, vyřadil jsem a otáčky neklesly na volnoběh, ale na cca 1150-1200 ot/min. Po opětovném nastartování se skoro hned rozeběhne do těch samých otáček a po cca půl minutě začne blikat kontrolka žhavení. Dá se s tím rozjet na spojku, motor zvýší otáčky, ale jakmile dosáhne těch 1200, zase ubere točí konstantně. Spínač brzdových světel to nebude, světla svítí, rozsvítí se i zhasnou...

Chytlo mě to zrovna na cestě, nemám možnost připojení na VAG, proto by se mi hodilo před návštěvou servisu se zeptat, jestli se někdo z vás s takovýmhle problémem nesetkal.

Díky za odpovědi

no to právě vag má být na prvním místě a teprve potom přemýšlet co dál. napiš odkud jsi a třeba ti to někdo z místních hodí na vag.

problémů může být plno, řešení ještě víc. možná přestal fungovat samotný pedál plynu (tomu by napovídaly ty zvýšené otáčky na dojetí a (ne)reakce na mačnání plynu), možná problém v drátech, možná jsem něco urval v té kaluži, možná vlítla někam voda ... to je jak hádat z křišťálové koule.

• Autor

Jsem sice z jižních Čech, ale zastavilo mě to v Brně, jsem tu na víkend u kámoše. Neznám tu žádnej slušnej poctivej servis, kde by dělali i o víkendu, popř. nikoho s VAGem, neporadil by prosím někdo? Díky

sice jsem cca 30km od Brna, ale tento víkend je špatný. v týdnu bych ti poradil servis RFAUTO. jsem přesvědčen, že se někdo z brňáků ozve.

zkus ještě pro jistotu zkontrolovat dráty u pedálů a taky odpoj, prostříkni sprejem na kontakty a znovu připoj konektory na řj motoru (na příčce v motoru před řidičem)

• Autor

Ještě bych doplnil: když nastartuju, volnoběh je normální, ale jakmile přidám, nic se nestane a otáčky se začnou samy zvyšovat až na těch cca 1200...

a když nastartuješ a necháš ho běžet i dlouhou dobu, poběží pořád při standartních otáčkách? jakmile ale šlápneš na plyn, otáčky nevyletí, ale začnou se zvyšovat na 1200 a tam už zůstanou? pokud ano, viděl bych to na pedál plynu. zkus z něj odpojit konektor a prostříknout. totéž konektory u řj motoru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.