111Bambuch Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Caute.Mam problem s elektrikou,a neviem si poradit aj ked riesenie moze byt banalne.Mam Octaviu 1.9 tdi 2005 naj 225 tis.Ked otvorim dvere pal.pocitac mi nic neukazuje,el ovladanie okien mi funguje.Pozeral som aj kable ale neni su prelomene.A dalsi problem mam ked necham zapnute svetla a vyberiem kluc zo zapalovania tak mi vobec nesignalizuje ze su svetla zapnute,to bude asi nejak prepojene vsetko dokopy.A pred vcerom som isiel a znicoho nic mi zacal svietit kontrolka airbagu na zlto,tak mi prosim poradte co sa s tim da robit.Bol som s tim aj v servise tam mi chyby vymazali ale nejak mi to nepomohlo nemal som cas auto tam nechavat,tak sa chcem opytat ako sa to da vyriesit.Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 špatný dveřní mikrospínač - vyměnit zámek zjistit příčinu rozsvícení kontrolky airbagu přes diagnostiku - podle závady postupovat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.