Květen 2Kvě 2 Ahoj, poradí prosím odkud se dají natáhnout dráty pro reproduktory v zadních dveřích? V rádiu jsou zapojené a někde vedou, ve dveřích už bohužel nejsou. Někde musí být ukončeny a potřeboval bych navést kde mám hledat. Děkuji M.
Květen 2Kvě 2 @mspacil4 Ahoj, příspěvek jsem přesunul do existujícího tématu o zadních reproduktorech. A ten název tématu by to chtělo pro příště vymyslet lepší než "Yeti 2011". Pokud už je kabeláž od rádia připravená z výroby, nejspíš povede do průchodky k zadním dveřím ve spodní části B sloupku. Zkusil bych se podívat tam. Jinak se mi tento stav z výroby zdá dost nepravděpodobný. Není třeba možné, že v minulosti došlo k výměně zadních dveří z auta s nižší výbavou?
Květen 2Kvě 2 VeteranChild děkuji mrknu ještě na to, mám za to že dráty repro byly zapojeny u rádia všechny, ale tahat nové od radia se mi nechce. Reproduktory mám již koupené tak je budu muset prodat. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.