Sejkyy Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Zdravím všechny, mám takový malý problém. Když např. vytočím dvojku tak cejtím, že něco vibruje od motoru, takovej plastovej zvuk. Kouknu a mám uvolněnej plast pod motorem. To se opraví, ale může tento vibrujicí plast způsobovat další podobné zvuky, když na místě zatočím? Plast je uvolněnej na pravý straně a zvuky při rejdu jsou taky na pravý straně, tak jestli to může dělat ten uvolněnej plast? Nebo je to jen náhoda, že to je jen na jedný straně a je závada na kole? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 mohol by si ten zvuk trochen bližšie opísať,lebo mi to odtialto nepočujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejkyy Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Když natočím kola doleva tak se ozve takový prasknutí (těžko se to popisuje) a mě se zdá, že by to mohlo bejt od toho uvolněnýho plastu pod motorem, ale já nejsem mechanik nebo člověk, který se v tom vyzná. Když jedu pomalu do zatáčky tak to "praskne,bouchne" a když srovnám kola je to OK. Nemůže to být tím, že když zatáčím tak se kolo dotkne toho uvolněnýho plastu a dělá to bordel? Editováno: 26. Květen 2011, autor: Sejkyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Tak ten plast sundej a projeď to. Pak uvidíš na čem jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Ano tohle je chytré řešení. Vlez pod auto, sundej ten plast a dělej přesně to při čem jsi pozoroval bouchání. A jestli to nebude dělat tak víš kde byl zakopaný pes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Když natočím kola doleva tak se ozve takový prasknutí (těžko se to popisuje) a mě se zdá, že by to mohlo bejt od toho uvolněnýho plastu pod motorem, ale já nejsem mechanik nebo člověk, který se v tom vyzná. Když jedu pomalu do zatáčky tak to "praskne,bouchne" a když srovnám kola je to OK. Nemůže to být tím, že když zatáčím tak se kolo dotkne toho uvolněnýho plastu a dělá to bordel? no ak to nebude tým plastom,tak by som to videl na vrchné uloženie tlmiča http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0412249-lozisko-predniho-tlumice-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.