Přejít na obsah

Divné zvuky

Sejkyy

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

mám takový malý problém. Když např. vytočím dvojku tak cejtím, že něco vibruje od motoru, takovej plastovej zvuk. Kouknu a mám uvolněnej plast pod motorem. To se opraví, ale může tento vibrujicí plast způsobovat další podobné zvuky, když na místě zatočím? Plast je uvolněnej na pravý straně a zvuky při rejdu jsou taky na pravý straně, tak jestli to může dělat ten uvolněnej plast? Nebo je to jen náhoda, že to je jen na jedný straně a je závada na kole?

Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když natočím kola doleva tak se ozve takový prasknutí (těžko se to popisuje) a mě se zdá, že by to mohlo bejt od toho uvolněnýho plastu pod motorem, ale já nejsem mechanik nebo člověk, který se v tom vyzná. Když jedu pomalu do zatáčky tak to "praskne,bouchne" a když srovnám kola je to OK. Nemůže to být tím, že když zatáčím tak se kolo dotkne toho uvolněnýho plastu a dělá to bordel?

Editováno: , autor: Sejkyy
Odkaz ke komentáři

Když natočím kola doleva tak se ozve takový prasknutí (těžko se to popisuje) a mě se zdá, že by to mohlo bejt od toho uvolněnýho plastu pod motorem, ale já nejsem mechanik nebo člověk, který se v tom vyzná. Když jedu pomalu do zatáčky tak to "praskne,bouchne" a když srovnám kola je to OK. Nemůže to být tím, že když zatáčím tak se kolo dotkne toho uvolněnýho plastu a dělá to bordel?

no ak to nebude tým plastom,tak by som to videl na vrchné uloženie tlmiča ;)

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0412249-lozisko-predniho-tlumice-octavia.html

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...