Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

fab1 1.9tdi - Zdravim, uz skoro rok ctu tohle vlakno, protoze se mi nejspis nekde uklepal ten budici drat. Zatim jsem nemel naladu to nejak vic resit, ale ted o vikendu na to mrknu. Uklepane to bude nekde u altiku (tak pred pulrokem jsem se svazkem tahal a rozblikala se kontrolka). Podle mereni koncovky u altiku tam ted nic netece. U spinacky jsem nepoznal na co se presne podivat ( hodila by se fotka prosim ). No ale asi to stejnak bude nekde na ceste.. nemuzete mi poradit kudy to tak nejak vede a jaky je k tomu nejlepsi pristup ? da se tam dostat zespodu po odsroubovani krytu ? Kdybych se na to chtel vykaslat a natahnout novy *modry od spinacky, muzete sem dat nejkaou fotku kde vlastne zacina ?

Vloženo

takze vyreseno byl uklepany  modry dratek za konektorem T2w/2 (vede tam fialovo/zeleny spolecne s tim modrym).

muj postup, treba nekomu pomuze (poradne jsem nevedel kde ty svorkovnice hledat):

• promereni modreho T2v/2 u altiku - 0V
  • promereni modreho (9) u T18a (hneda svorkovnice XS4 v prostoru za zapinani svetel) - 12V
  • odsroubovani spodniho krytu a kontrola kontektoru T2w/2 v prostoru u prevodovky (vlevo vepredu) - uzvejknuty modry dratek
Vloženo (editace)

Ještě postřeh, pozná se to tak že při této závadě se otočením klíčku nerozsvítí kontrolka baterie na palubní desce. Dá se s tím nějakou dobu jezdit, ale po startu se musí vytočit motor cca nad 3000 ot/min a alternátor se nabudí díky zbytkovému magnetismu, (není to řešení na pořád). 

Editováno: , autor: VAG BoBo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...