Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo jo vytáhni pojistky při nastartovaném autě a pak to dej na diagnostiku a vymaž milion nesmyslných chyb :kol-44:,  hm dobrá rada nad zlato! Raději bych se řídil radou 

Ekkara_z_Bastlírny

Upraveno od VAG BoBo

Dnes už mi nesvítí fubec kontrolka dobijení:(

• 2 měsíce později...

Najskor sa ti uklepal niektory z tych dvoch kablikov jak vedu z altiku... Niekde pod autom je druhy konektorovy spoj a v nom sa tie dratky rady lamu (bezna zavada u 1.4tdi)

• 1 rok později...

fab1 1.9tdi - Zdravim, uz skoro rok ctu tohle vlakno, protoze se mi nejspis nekde uklepal ten budici drat. Zatim jsem nemel naladu to nejak vic resit, ale ted o vikendu na to mrknu. Uklepane to bude nekde u altiku (tak pred pulrokem jsem se svazkem tahal a rozblikala se kontrolka). Podle mereni koncovky u altiku tam ted nic netece. U spinacky jsem nepoznal na co se presne podivat ( hodila by se fotka prosim ). No ale asi to stejnak bude nekde na ceste.. nemuzete mi poradit kudy to tak nejak vede a jaky je k tomu nejlepsi pristup ? da se tam dostat zespodu po odsroubovani krytu ? Kdybych se na to chtel vykaslat a natahnout novy *modry od spinacky, muzete sem dat nejkaou fotku kde vlastne zacina ?

takze vyreseno byl uklepany  modry dratek za konektorem T2w/2 (vede tam fialovo/zeleny spolecne s tim modrym).

muj postup, treba nekomu pomuze (poradne jsem nevedel kde ty svorkovnice hledat):

• promereni modreho T2v/2 u altiku - 0V
  • promereni modreho (9) u T18a (hneda svorkovnice XS4 v prostoru za zapinani svetel) - 12V
  • odsroubovani spodniho krytu a kontrola kontektoru T2w/2 v prostoru u prevodovky (vlevo vepredu) - uzvejknuty modry dratek

Ještě postřeh, pozná se to tak že při této závadě se otočením klíčku nerozsvítí kontrolka baterie na palubní desce. Dá se s tím nějakou dobu jezdit, ale po startu se musí vytočit motor cca nad 3000 ot/min a alternátor se nabudí díky zbytkovému magnetismu, (není to řešení na pořád). 

Upraveno od VAG BoBo

Chtěls říct z proudu vygenerovanýho díky zbytkovýmu magnetismu, kterej si alternátor uchovává i po vypnutí - nevím jak by se v altíku uchoval proud ...

OK ale když to napíšu takhle tak to pochopí jen ten co o tom něco ví, jako jsi ty a tobě to je k ničemu. Opravím to teda.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.