Publikováno Květen 31, 201114 r Dnes jsem byl na PC protože to padlo do nouzáku a hlásilo emise do dílny a hlasilo to chybu : snímač tlaku nadmořské výšky a žhavící svíčka druhý válec. Zajimá mě ten snímač tlaku kde ho najdu a jak to opravit.Mám 2.0TDI 103kW MR2006 Elegance DSG 6k.Dik za radu
Červenec 5, 201510 r Řeším stejný problém a otázkou je, zda řídící jednotka v dvojkové octavii RS 125kW má taky čidlo v řídící jednotce(siemens PPD 1.2) Nebo čidlo jako takové neexistuje a bere data s více čidel a vyhodnotí nadmořskou výšku?
Červenec 18, 201510 r Tak to vypadá, že sice nějaké čidlo v ŘJ je, ale není to jediné čidlo které v autě je. Při výměně řídící jednotky stále píše chybu na čidle výšky.
Červenec 21, 201510 r Nemá náhodou někdo schema od čidla tlaku k řídící jednotce? Abych si to mohl propípat.
Červenec 24, 201510 r tento údaj se bere z váhy vzduchu, tzn dej jinou váhu vzduchu Upraveno Červenec 24, 201510 r od rolbař
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.