medved 1 Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Dnes jsem byl na PC protože to padlo do nouzáku a hlásilo emise do dílny a hlasilo to chybu : snímač tlaku nadmořské výšky a žhavící svíčka druhý válec. Zajimá mě ten snímač tlaku kde ho najdu a jak to opravit.Mám 2.0TDI 103kW MR2006 Elegance DSG 6k.Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 snímač tlaku nadmořské výšky je součástí motorové řídicí jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Střilka Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Řeším stejný problém a otázkou je, zda řídící jednotka v dvojkové octavii RS 125kW má taky čidlo v řídící jednotce(siemens PPD 1.2) Nebo čidlo jako takové neexistuje a bere data s více čidel a vyhodnotí nadmořskou výšku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Střilka Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Tak to vypadá, že sice nějaké čidlo v ŘJ je, ale není to jediné čidlo které v autě je. Při výměně řídící jednotky stále píše chybu na čidle výšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Střilka Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Nemá náhodou někdo schema od čidla tlaku k řídící jednotce? Abych si to mohl propípat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 (editace) tento údaj se bere z váhy vzduchu, tzn dej jinou váhu vzduchu Editováno: 24. Červenec 2015, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.