Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak teď od července jezdíme na ty bodíky, tak mě to taky dohnalo k nákupu hendsfreečka, jenom nevim, jaký vzít. Chci nějaký, který se dá přendat v případě výměny auta bez problémů a dlouhejch instalací a jedině bluetoothový bez nějakejch držáků a aby se mi nikde nepletlo,,našel jsem tohle: http://www.allcnet.cz/product_info.php?products_id=8541

co si o tom myslíte, bude to dobrý? jinak jestli máte někdo nějakej typ, budu rád... B)

+- do 5000,- se vejdes na 100%

S montáží to bude asi o fous dražší zhruba 6

mam tiez parrot 3200LS a absolutna spokojnost, skvela vec. najlacnejsi bol na gsmobil.cz, mam ho odtial.

mam tiez parrot 3200LS a absolutna spokojnost, skvela vec. najlacnejsi bol na gsmobil.cz, mam ho odtial.

jj Parrot CK 3200 je fakt best - kde ho mas namontovanej? mas nejake foto? jinac nejlevnejsi sem nasel na Shop-centrum.cz

ale pokud se pletu a nekdo vi nebo muze mit nekde levnejc - tak fofrem sem s tim :D

tak jeste tady

krasna cena

Pozdééééé :D

Jak teď od července jezdíme na ty bodíky, tak mě to taky dohnalo k nákupu hendsfreečka, jenom nevim, jaký vzít. Chci nějaký, který se dá přendat v případě výměny auta bez problémů a dlouhejch instalací a jedině bluetoothový bez nějakejch držáků a aby se mi nikde nepletlo,,našel jsem tohle: http://www.allcnet.cz/product_info.php?products_id=8541

co si o tom myslíte, bude to dobrý? jinak jestli máte někdo nějakej typ, budu rád... B)

Tady k tomu parotu je jeste nejake povidani

ovidius: myslim ze moje fotky si uz videl ;)

ovidius: myslim ze moje fotky si uz videl ;)

hmm no mozna ano - no ted teda nevim ;)

dal som ich tu na OII forum, tema Parrot 3200 LS -_-

dal som ich tu na OII forum, tema Parrot 3200 LS -_-

jj mas recht - to ses ty s tou dabelskou prumer. spotrebou 15,6l -_- a mas to ted na stredu nebo nalevo?

nechal som to v strede, je to viac poruke, lepsie sa to ovlada az na ten kabel...ale keby sa mi trochu chcelo da sa to natiahnut cez ten plastovy ramcek okolo radia a nebude vidiet ani kabel...len sa mi teraz nejako nic nechce :D

• Autor

Je fajn, jak všichni máte rádi parrot, ale psal jsem, že nechci nějakou složitou instalaci, což parrot urřitě je, protože má tu centrální jednotku, kterou musím někam schovat... :huh: vyzkoušel jsem si ho v práci a opravud hledám něco jiného, třeba nějaký ty bluetoothový hendsfreečka, jk se jenom zasunujou do zásuvky zapalovače apod.... :)

aj parrot ma tiez take jednoduche HF ako hladas :D pozri na stranke...

Mám Blaupunkt Antares se zabudovaným mobilním telefonem.Žádné kabely ani držáky a zvuk do repráků.Asi nejlepší řešení.

• Autor
Mám Blaupunkt Antares se zabudovaným mobilním telefonem.Žádné kabely ani držáky a zvuk do repráků.Asi nejlepší řešení.

To máš asi pravdu, až na to, že mě se "modrý tečky" nelíbí a nechci měnit origo rádio.. <_<

sháním HF Bluetooth nokia,kdyby někdo měl.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.