Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jak teď od července jezdíme na ty bodíky, tak mě to taky dohnalo k nákupu hendsfreečka, jenom nevim, jaký vzít. Chci nějaký, který se dá přendat v případě výměny auta bez problémů a dlouhejch instalací a jedině bluetoothový bez nějakejch držáků a aby se mi nikde nepletlo,,našel jsem tohle: http://www.allcnet.cz/product_info.php?products_id=8541

co si o tom myslíte, bude to dobrý? jinak jestli máte někdo nějakej typ, budu rád... B)

Vloženo
mam tiez parrot 3200LS a absolutna spokojnost, skvela vec. najlacnejsi bol na gsmobil.cz, mam ho odtial.

jj Parrot CK 3200 je fakt best - kde ho mas namontovanej? mas nejake foto? jinac nejlevnejsi sem nasel na Shop-centrum.cz

ale pokud se pletu a nekdo vi nebo muze mit nekde levnejc - tak fofrem sem s tim :D

Vloženo
Jak teď od července jezdíme na ty bodíky, tak mě to taky dohnalo k nákupu hendsfreečka, jenom nevim, jaký vzít. Chci nějaký, který se dá přendat v případě výměny auta bez problémů a dlouhejch instalací a jedině bluetoothový bez nějakejch držáků a aby se mi nikde nepletlo,,našel jsem tohle: http://www.allcnet.cz/product_info.php?products_id=8541

co si o tom myslíte, bude to dobrý? jinak jestli máte někdo nějakej typ, budu rád... B)

Tady k tomu parotu je jeste nejake povidani

Vloženo

nechal som to v strede, je to viac poruke, lepsie sa to ovlada az na ten kabel...ale keby sa mi trochu chcelo da sa to natiahnut cez ten plastovy ramcek okolo radia a nebude vidiet ani kabel...len sa mi teraz nejako nic nechce :D

Vloženo

Je fajn, jak všichni máte rádi parrot, ale psal jsem, že nechci nějakou složitou instalaci, což parrot urřitě je, protože má tu centrální jednotku, kterou musím někam schovat... :huh: vyzkoušel jsem si ho v práci a opravud hledám něco jiného, třeba nějaký ty bluetoothový hendsfreečka, jk se jenom zasunujou do zásuvky zapalovače apod.... :)

Host Guest_Majk
Vloženo

Mám Blaupunkt Antares se zabudovaným mobilním telefonem.Žádné kabely ani držáky a zvuk do repráků.Asi nejlepší řešení.

Vloženo
Mám Blaupunkt Antares se zabudovaným mobilním telefonem.Žádné kabely ani držáky a zvuk do repráků.Asi nejlepší řešení.

To máš asi pravdu, až na to, že mě se "modrý tečky" nelíbí a nechci měnit origo rádio.. <_<

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...