Honza Klapka Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 (editace) Dobrý den Mám Škoda Fabia 1,4 16V 55kW rok výroby 2005, najeto 143 tis. km. Auto mám od února a používám ho denně do práce cca 20 km tam 20 km zpět. Teď k problému: včera najednou z ničeho nic jedu na trojku, najednou při 2,5 až 3 tis otáčkách vylétly okamžitě na cca 5 tis. bohužel ne výkon jenom otáčky :-) po asi třech sekunách jízdy zase klesnou na 3 tis.(úplně stejný efekt jako když zmáčknete spojku, na kterou sem samozřejmě nešlapal). Problém se vyskytuje od včerejška místy, někdy otáčky vylétnou, jindy ne. Jezdit se s tím zatím dá, ale dost mě to vyděsilo. Nemůže mi někdo prosím poradit, v čem by mohl být problém, než začnu utrácet peníze v autoservisu? Děkuji Editováno: 2. Červen 2011, autor: Honza Klapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Klouže spojka. Jak je stará resp byla vůbec měněná? Zkus ji odvzdušnit (nechat odvzdušnit), případně zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Klapka Vloženo 3. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 díky za radu zkusim to nechat odvzdušnit, na spojku se podle mě nešáhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.