klimji1989 Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 caute skodováci, mam takový problém když mám chcípnutý motor tak při mačkaní spojky něco "šustí" od spojky, ten zvuk vychazí z motoru a přímo někde od spojky( proste jak kdyby to bylo v nějaké části suché a dřelo to, jde to cítet i ve spojkovém pedálu jak něco dře o sebe(. při nastartovaném motoru to není slyset, ale když je vyply jde to slyšet hodne. Ta spojka uz má neco za sebou.Je to nutné na výmenu spojku nebo to jde nejak promazat? Nechci aby se mi v nejblizsi dobe neco rozsipalo se spojkou. Jinakspojka funguje jak ma a nejsou s ní žádné problémy.díky za rady. a predem se omlouvam jestli toto tema zde někde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 26. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 takze asi na mesic ty zvuky prestaly a ted to zaclo zas prosim o pomoc!!!!!! opravdu nikdo nevi co to muze byyt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 pokud má spojka něco za sebou tak vyměnit. Já měnil při 140 000 km a bylo to za 5 minut 12, málem se rozsypala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 28. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 ta spojka musi vydrzet do jara. pak bude vyměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Netuším jestli je to stejný případ, ale mě u 1.8T jakoby vrzalo při sešlápnutí spojkového pedálu. Dělalo to vždy, když bylo venku větší teplo a to i při vypnutém motoru. Při výměně jsme to zkoumali a zjistili že to dělala lamela. Konkrétně ty pružinky, jestli už jsou po nějaké době vymačkané netuším, nicméně ten mi to dělá Rska a zatím to neřeším, poněvadž vše funguje dobře, tak doufám že to je opět tou lamelou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.