Přejít na obsah

otevírání zavazadlového prostoru fabia combi

zavbed

Doporučené příspěvky

Nemohu otevřít zavazadlový prostor u fabky combi s centrálním uzavíráním. Po odemčení zámku dveří řidiče západky se otevřou a auto je přístupné. Po zmáčknutí tlačítka u dveří zavazadlového prostoru je slyšet cvaknutí, ale dveře nejde zvednot. Prosím o radu jak eventuelně postupovat při odstraňování tohoto problému, protože už šílím. Moc a moc děkuji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyřešeno, odklopil jsem sedačky, odendal krytku zámku, nechápu jakým způsobem se dostal plechový mechanismus pod páčku odjištění, když má být nad ní, trochu jsem zapáčil a páčku odjistil, ale byla to fuška na 5 min. A už to zase maká....

Editováno: , autor: Octavinek
Odkaz ke komentáři

Zdárec,

tak mě to začlo nedávno dělat taky!

Mám Combi centrál a dodělávanou dálku (neorigo), žádnou páčku vevnitř nemám!

Někdy se to odemkne a někdy ne, musim třeba 5x i víc odemknout a zamknout než to de otevřít.

Je to nepravidelný někdy to funguje několik dní a pak to třeba v jednom dni neotevřu třikrát!!!

Kamarád mi řek že se mu to jednou stalo a byl to ukroucenej kablík co vede k mikrospínači u zadních dveří!

Je to ale prej pakárna měnit!!

Odkaz ke komentáři

Vyřešeno, odklopil jsem sedačky, odendal krytku zámku, nechápu jakým způsobem se dostal plechový mechanismus pod páčku odjištění, když má být nad ní, trochu jsem zapáčil a páčku odjistil, ale byla to fuška na 5 min. A už to zase maká....

Jo tak přesně tohle se mi loni stalo taky, zavřel jsem ale blbec tužku do toho zámku, no a ten mechanismus se ohnul..

Jíra

Editováno: , autor: Jíra_82
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...