zavbed Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Nemohu otevřít zavazadlový prostor u fabky combi s centrálním uzavíráním. Po odemčení zámku dveří řidiče západky se otevřou a auto je přístupné. Po zmáčknutí tlačítka u dveří zavazadlového prostoru je slyšet cvaknutí, ale dveře nejde zvednot. Prosím o radu jak eventuelně postupovat při odstraňování tohoto problému, protože už šílím. Moc a moc děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Tak to se přidám k dotazu, neboť dnes ráno jsem dal tašku do kufru, zavřu a kufr odskočil, ale už jsem ho neotevřel, tlačítko cvaká a nic, pákou od řidiče to taky nejde, jde naprázdno a je slyšet že něco vzadu rachtá když s ní hýbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) Vyřešeno, odklopil jsem sedačky, odendal krytku zámku, nechápu jakým způsobem se dostal plechový mechanismus pod páčku odjištění, když má být nad ní, trochu jsem zapáčil a páčku odjistil, ale byla to fuška na 5 min. A už to zase maká.... Editováno: 15. Červen 2011, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK69 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Zdárec, tak mě to začlo nedávno dělat taky! Mám Combi centrál a dodělávanou dálku (neorigo), žádnou páčku vevnitř nemám! Někdy se to odemkne a někdy ne, musim třeba 5x i víc odemknout a zamknout než to de otevřít. Je to nepravidelný někdy to funguje několik dní a pak to třeba v jednom dni neotevřu třikrát!!! Kamarád mi řek že se mu to jednou stalo a byl to ukroucenej kablík co vede k mikrospínači u zadních dveří! Je to ale prej pakárna měnit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) Vyřešeno, odklopil jsem sedačky, odendal krytku zámku, nechápu jakým způsobem se dostal plechový mechanismus pod páčku odjištění, když má být nad ní, trochu jsem zapáčil a páčku odjistil, ale byla to fuška na 5 min. A už to zase maká.... Jo tak přesně tohle se mi loni stalo taky, zavřel jsem ale blbec tužku do toho zámku, no a ten mechanismus se ohnul.. Jíra Editováno: 15. Červen 2011, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.