pmultimix Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Kde se dají koupit ty PIAA? nikde jsem je moc neviděl Jo a co říkáte na tyhle? http://vyrobce.svet-nakupu.cz/autozarovky-.../s-50/dp-61545/ pár za něco málo přes tři stovky // jo a super vypadají ty, jak tu někdo inzeroval na tom německém obchodě, ty Litech Xenon HID 7500K !! máte je někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 A ještě jsem našel přestavbový kit, ještě tam ukazují a píší, že bixenon se dá do stávajících patic, strašně jednoduché http://www.carstylingtuning.com/scripts/po...ti.php?IDZ=5005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 24. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 Žárovky s namodralým sklem koupené v Globusu cca 400,- Kč/pár, přesně si již nevzpomínám. Tyto měly z těch všech které jsem měl nejvíc světlo do modra a bylo to oproti kalsické žáírovce i poznat. Největší rozdíl byl znát při noční jízdě zasněženou krajinou. Možná si Lugo ještě vzpomene, že tyto žárovky jsme tehdy testovali spolu Mel jsem takoveto podobne, jen v jine krabicce. Jaky ale vznikne problem, kdyz se banka zabarvi modre ? Svetlo je zlute, o tom zadna polemika (mluvime li o klasicke zarovce neplnene kdovi cim). Takze jak je znamo zluta a modra dohromady udela zelenou. Takze konecne svetlo sviti modro zelene. Dalsi a to mnohem podstatnejsi problem techto zarovek byl jejich snizeny svetelny tok. Modre nabarveni banky jaksi ubralo na vykonu tehle zarovky a cekal bych to u vsech zabarvenych, nebo castecne obarvenych. V podstate v dobe kdy sem je mel, tak pokud jsem jel sam bylo vse relativne v pohode, ale jakmile me predjelo jakekoli auto, dokonce i Felicie, tak jsem si pripadal ze mam zaple jen parkovacky. Proste xenonu se nic nevyrovna, xenonova vybojka sviti mnohem jasneji a intenziveji, nez halogenova zarovka. Ale v zadnem pripade nepatri do paraboly Fabie, to je pak hruza a des, stejne tak v parabole Octavky. Svetlo z toho je krasne ale osilneni jeste lepsi. A nemluvim o osilneni vlastnika ale vsech ostatnich ucastniku provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 A co říkáte na Philips SilverVision, máte je někdo? viděl jsme pár za 729,- !! snad budou svítit dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 No hele, mel jsem asi 3 tydny "bily" zarovky a zase jsem tam vratil ty zluty.... Sviti sice mozna vic, ale bily svetlo min osvicuje, nez to zluty... Nevim jak je to mozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 já jsem spokojenej s H7 Phillips blue vision ultra (4000 k) bílé světlo. mám je měsíc, ale protože přecházím na xenony, budou k mání, klidně i s paragonem (záruka 2 roky) stály nekřestanských 1.200,- ale svítí mnohem líp než originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 blazer - no ja potrebujem tie žiarovky do diaľkových s tlmeným xenónom na OII. Takže nejaký xenon kit asi neprichádza do úvahy. jděte do těch Phillips blue vision ultra, Phillips je značka a nedá se to srovnávat se shitovkama za pár korun. a v dálkách ti vydrží pěkně dlouho a jsou k nim i 5 W parkovačky. není co řešit, stojej sice k 1000,- czk, ale má to smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 A co rikate na zarovky PHILIPS NIGHT GUIDE??? Stojej tedy ranec, ale pry byly hodnocene jako nejlepsi AUTOBildem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Kde bych našel na netu H7 Phillips blue vision ultra? Jinak my máme taky na fábce žárovky, skoro se s ní nesvítí a jsou to orig. z výroby, taky svítí docela bíle (zatím, prý časem žloutnou všechny žárovky). Svítí tyhle philipsy určitě líp ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duskos Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 No ja som vcera namontoval OSRAM Silverstar. Je tam nejaky rozdiel, ale neviem, ci az tych 50 %. Osramky ma vysli na 724 Sk za par Mozete si pozriet rozdiel oproti starym halogenkam. Horna fotka je trochu rozmazana - nie velmi dobre zaostrena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 No ja som vcera namontoval OSRAM Silverstar. Je tam nejaky rozdiel, ale neviem, ci az tych 50 %. Osramky ma vysli na 724 Sk za parMozete si pozriet rozdiel oproti starym halogenkam. Horna fotka je trochu rozmazana - nie velmi dobre zaostrena. Jo, docela dobré. A takhle podobně svítí i ta H7 Phillips blue vision ultra 4000k, nebo ještě líp? tak jako ta silverstar, to už jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Covece, z fotky se to blbe posuzuje, ale me prijde, ze ta standardni H7 sviti lip Respektive ma homogenejsi rozklad svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Covece, z fotky se to blbe posuzuje, ale me prijde, ze ta standardni H7 sviti lip Respektive ma homogenejsi rozklad svetla To protože svítí víc ta silverstar... dělá světlejší flek uprostřed pod autem a foták bude mít automatické zaostřování... To je to samé jako jsi mi tvrdil že mám černej flek pod autem... jsem to s klukama zkoumal v Mimoni a černo tam není... je tam normálně světlo ale to jak to svítí dál je prosté mnohem slinější... Zase nedokážu napsat jak to myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 nemáte fotku někdo žárovky H7 Phillips blue vision ultra 4000k? A nevíte, kde jí mají nejlevnější? na elight.cz jsem jí neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 A ještě jsem na stránkách .eu našel Philips X-Treme Power +80%, je nejdražší, dražší než Blue vision ultra 4000k !! Philips X-Treme Power +80% stojí 32 eur, blue vision "jen" 28 eur. nevíte, co je lepší zvolit? a prý je tam hodně prodloužená životnost žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jo a ještě PIAA superplazma GT-X, prý má 5000k a někdy i víc a jde to snad koupit jen přes net. Jo a jestli se můžu zeptat. Jaký je rozdíl mezi H4 a H7 žárovkou? H7 je potkávací i dálková a H4 jen potkávací? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 (editace) Jaký je rozdíl mezi H4 a H7 žárovkou? H7 je potkávací i dálková a H4 jen potkávací? Presne naopak. Presneji receno, H4 je dvouvlaknova (tedy dalkovy i potkavaci), H7 je jednovlaknova, tedy dle pouziti jen potkavaci nebo jen dalkova. Editováno: 31. Prosinec 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Jaký je rozdíl mezi H4 a H7 žárovkou? H7 je potkávací i dálková a H4 jen potkávací? Presne naopak. Presneji receno, H4 je dvouvlaknova (tedy dalkovy i potkavaci), H7 je jednovlaknova, tedy dle pouziti jen potkavaci nebo jen dalkova. Aha, takže je lepší koupit h4 jo? tak to jo. Ale nechápu, proč je jako xenon označená H4 a jako bixenon H7 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 pmultimix: Jak lepsi je koupit H4??? Musis koupit to, co mas v aute mit, to znamena pro Fabii H7 do potkavacich svetel a H1 do dalkovych. Fabie s xenonem maji v dalkovych H7. Libovolne zamenovat typy zarovek nelze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ale nechápu, proč je jako xenon označená H4 a jako bixenon H7 ... A co je tohle? Kde jsi to vzal? H4 i H7 je halogenova zarovka, zadnej xenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ale nechápu, proč je jako xenon označená H4 a jako bixenon H7 ... A co je tohle? Kde jsi to vzal? H4 i H7 je halogenova zarovka, zadnej xenon. Ano, ale když kupuješ do stávajících patic kit, tak bixenon je psán jako H7 a xenon jako H4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ano, ale když kupuješ do stávajících patic kit, tak bixenon je psán jako H7 a xenon jako H4 Tezko rict na jaky strance jsi to vycet, ale to je ocividne spatne. Zkus pohledat nekde jinde a uvidis - nebo treba tady: Nabídka Ze tyhle sady neschvaluju je jina vec, hodne resena v jinem vlakne. Jinak me velmi fascinuji ty keci na strankach firem, ktery tyhle veci nabizeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 nemáte fotku někdo žárovky H7 Phillips blue vision ultra 4000k? A nevíte, kde jí mají nejlevnější? na elight.cz jsem jí neviděl newvím kde jsou nejlevnější, ale já bych je cca měsíc staré i s paragonem (2 roky záruka) střelil za půlku, nakonec jsem vyměnil celé lampy za xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Ano, ale když kupuješ do stávajících patic kit, tak bixenon je psán jako H7 a xenon jako H4 Tezko rict na jaky strance jsi to vycet, ale to je ocividne spatne. Zkus pohledat nekde jinde a uvidis - nebo treba tady: Nabídka Ze tyhle sady neschvaluju je jina vec, hodne resena v jinem vlakne. Jinak me velmi fascinuji ty keci na strankach firem, ktery tyhle veci nabizeji... co se kit sad týče, tak místo H4 musí být tzv.bi-xenon. Protože lampy s H4 mají společnou žárovku pro potkávací i dálková. taky ty sady neschvaluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 nemáte fotku někdo žárovky H7 Phillips blue vision ultra 4000k? A nevíte, kde jí mají nejlevnější? na elight.cz jsem jí neviděl newvím kde jsou nejlevnější, ale já bych je cca měsíc staré i s paragonem (2 roky záruka) střelil za půlku, nakonec jsem vyměnil celé lampy za xenony. A jaké že to prodáváš žárovky konkrétně a za kolik? jsi z rpahy nebo odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.