Peny Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Dobre rano ve spolek, uz se na vas tesime, vecer jdeme na oslavu 40. a 45. narozenin tak jsem zvedava kdy dorazime. Burtovej salat se bude dnes pripravovat. Mame pro vas prekvapeni. Tak zitra navidenou. Peta Lada a ten treti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 No teda Péto, že by ten třetí byl malý superbák, nebo superbačka co ještě není vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ahoj vsichni premyslim, ze bych dorazil se podivat a pokecat, ale mam Supa jen chvili a tak nevim jestli to neni jen pro dlouhodobe cleny, dejte vedet diky (abych nedelal křena) Koukej přijet. Vždycky je někdo poprvé a křena dělat nebudeš. Dopíšu tě do seznamu. Dej vědět jestli zůstaneš přes noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Já jsem taky nováček A všechny Vás vřele zvu.Nekoukej na to kdo je kde jak dlouho.Pokud máš zájem poznat nové lidi a poptat se na jejich zkušenosti a pobavit se tak neváhej a ukaž se. Teď to znělo skoro jako inzerát nebo reklama,ale prostě každý je vítán.Není to o tom,že by tam bylo pár snobů a nikoho by nechtěli k sobě. Kdyby to bylo jen pro vyvolené tak dostanou soukromou zprávu a nebude se to tu vyvěšovat S Víťou naprosto souhlasím. Taky jsem si tím nováčkovstvím přošel jako každý a nelituju. Je to správná banda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ahoj bando. Tak tu máme naplánovaný druhý dvoudenní klubový sraz superbů. Tentokráte trochu s předstihem, aby jste s tím mohli počítat a mohli se zúčastnit alespoň v takovém počtu jako v květnu. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na setkání. Termín konání: 17.9. - 18.9.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/ Pánové a případně dámy, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila závazně do čtvrtka 25.8.2011. Je to z důvodu rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit. Děkujeme a hurá do toho. Richard, Víťa a stravovací expert Karel :kol-35: Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) STANKRA6 (jedna noc chata jedna osoba) MORAVECMILAN21 (jedna noc chata jedna osoba) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MARCUSV (jedna noc chata jedna osoba) KUBINOS (bez ubytování) JAROSLAV.SOUKUP +1 (bez ubytování) CASTOR603 + ? (ubytování ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ahoj bando. :clap: Připravili jsme vespolek plán akce na sobotu 17.9.2011. Plán je stejný jako na jaře a je upravený podle toho co jsme skutečně stihli. 10:00 – 12:30 Sraz v kempu (GPS: 48°54'52.647"N, 15°48'44.187"E) Ubytování, pokec 12:30 Přesun do Lechovic cca 40Km Oběd zajištěný v restauraci U Bazalů http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ Nákup vína u místních vinařů http://www.vslechovice.cz 15:30 – 17:00 Přesun do kempu přes Znojmo Zastávka ve Znojmě na nákup materiálu a potřeb pro úspěšný pobyt v kempu 17:00 – do skonání Táborák a tak. Bude Ѿ (prdel) :kol-35: Trasa: Vranovská pláž - Lechovice Lechovice - Znojmo Znojmo - Vranovská páž Celkem cca 80Km Dobrou náladu sebou. Kdo jede přes Jihlavu, můžeme dát sraz v sobotu mezi 8:45 a 9:15 na pumpě Slovnaftu, těsně před Jihlavou. Je to ve směru od D1. (GPS: 49°25'16.976"N, 15°34'57.241"E) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 ja priletim sam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Zdravím všechny, tak se dívám, že se seznam ještě trošku rozrostl od mé poslední návštěvy. Za chvíli půjdu vykoupat Supa, ať zítra nedělá ostudu Tak zítra se všichni uvidíme, mějte se a šťastnou cestu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 To Lamm:ja nakonec taky jedu sam.....:-),tak zitra nashle,uz se tesim k Bazalum.....zavdame si.....wow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Já už mám umyto Ještě vysát něco poleštit,zabalit nějakou tu deku a něco pod hlavu a zítra huráááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 jsem v praci,takze umyju az rano nez pojedu,lesteni nestihnu.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ahoj vsichni nevim jestli dojedu moje mala dcera onemocnela, tak nevim jestli zafunguje nejak babicka shiit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Tak a já sem právě skončil , mytí , leštění , vysávání atd.... ruce mě bolí jak sviňa !! Dám si 2 píva a 2 kotle , jdu buncat a ráno vyrážíme. ( všichni 4 ) Jooo a zákusky , tedy dortík samozřejmě bude !! Tak zétra ahoooj .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 jsem v praci,takze umyju az rano nez pojedu,lesteni nestihnu.....:-) tak zajtra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 no to je jasna vec.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Dokončím noční směnu a v 7 hodin vyrážíme.Naviděnou supí bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Tááák my už sme doma, a jako obvykle, výborné !! Kdo nepřijel !!! Tak může jen litovat !! Fotky dodám pozděj , ňák mě ještě pobolívá hlava, Tulamore whisky od Marcuse byla výtečná !! A výlet na vodě na lodičkách ještě lepší !!!! Zatím čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Vážně povedená akce,a jak říká Martin kdo nebyl má čeho litovat........Comming home :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Tak i my jsme už doma.Jinak cesta v pohodě,žvanec u Bazalů skvělý( dneska opět nezklamali) a sraz sám o sobě parádní.Díky bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 my uz sme zalezli do postele,vikend byl uzasnej a uz se tesime na dalsi sraz.Pocasi vyslo na vybornou a dnesni vylet na lodickach sme si fakt uzili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 co dodať, že ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Ahoj Bando, Mrzí mě že jsem nemohl pobýt s Vámi déle, ale i tak to bylo super(, Už se těším na příště. Rád jsem Vás Všechny ještě jednou poznal:-) Aneb X5: Hej co to tady jako je? Sup: No, to jsou škodovky :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 (editace) Proto mám sociální dávky, X5, Fávo pro rodinné příslušníky a také moji známý nakupují v LIDLu. STS Chvojkovice Brod. No, zřejmě slušný oddíl, no! Napiš ho do druhého družstva. Né, to stačí. Nejseš svlečenej. Né, nebudem se pouštět do žádných větších akcí! Ale je pravda, že ten Ital si tam tu bundu začal svlékat. Koho asi chtěl provokovat. Editováno: 19. Září 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Pár fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 ahoj bando, tak my jsme přijeli také v pořádku domů. Sraz byl opět skvělý, už aby byl další a zase v tak hojném počtu. Akorát mi cestou zpět začal zlobit xenon. Pravý xenon mi zhasl a rozsvítila se mi kontrolka světel, tak jsem jel domů na mlhovkách. Po dalším nastartování byl pořád jeden xenon zhaslý a opět svítila kontrolka a po dalším se již rozsvítil a zase funguje, sice svítí slaběji, ale svítí. Tak teď nvm, jestli je jen špatná výbojka nebo jestli je problém jinde. No jdu pročíst fórum, třeba se to řešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.