tomson1 Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Chlapi,mohl by se mi někdo podívat do etky na číslo dílu potahu spodního sedáku předního levého sedadla? Karoserie má TMBBA21Z662130232. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 1,6 elegance? některej z těhletech podle barvy interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Mildo,dí,ale zadej přesně výr.číslo kaste a to ti automaticky vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Mildo,dí,ale zadej přesně výr.číslo kaste a to ti automaticky vyskočí. No mě asi ne: 1, nemam etku ale "jen" etos 2, ve vinu barva interiéru zakódovaná není a já nemám on-line přístup k databázi výrobních dat jednotlivých vozů aby si to program vytáhnul a tak jediný co se mi po zadání vin zobrazí je tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 dojdi si do škodovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.