Hejcos Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Zdravím všechny, kteří se rozumí autům, mám menší problém... Minulý týden jsem za velice výhodné peníze koupil z firmy vyřazenou fabii combi s motorem 1,9 SDI, auto je v dobrém stavu ( podvozek, brzdy, interiér atd), dokonce i motor je živý, má malou spotřebu a je relativně tichý ( je na něm natočeno 320 000 km). Problém spočíva v tom, že mi kolísá teplota motoru ( nebo vody v chladícím okruhu), někdy se to ohřeje po 15 minutách jízdy a když najedu na dálnici, nebo zrychlím na okresce, motor zcela vystydne a najednou se zase začne ohřívat, ale ručička teploty na palubce už pak nikdy nedosáhne, tam, kam by měla. ( doprostřed pole, kde si myslím být má) Zkoušel jsem vyhledávat podobnou závadu tady na fóru, ale dnes jsem se tu zaregistroval a nějak jsem nic podobného nenašel Díky moc za rady Hejcoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatypek Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Dle meho nazoru na 99,9 procent vadny termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) Vadny termostat , cidlo teploty motora, TEMY TU MAS. LINK: LINK: Editováno: 20. Červen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejcos Vloženo 21. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Díky, zkusím to vyměnit a uvidím... Doufám, že do toho auta moc nezahučím na opravách... Co jsem se tu o motorech SDI dočetl, jsou to spolehlivé a téměř nezničitelné motory... Ale snad v žádné tématu nikdo nepsal, že by měl fabii s 320 000 km Nejspíš se tu budu na závady ptát častěji Hezký den Hejcoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 NoveCidlo +termostat do 1000Kc. Motor SDI vydrzi minimalne 500 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Ahoj,nechci zakladat nove tema tak se zeptam tady....kolik chladici kapaliny-fridexu,se leje do fabie sdi a kde se vypoušti ten stary a mužu koupit tenhle...dik odbornici http://www.bonatrade.cz/cinol-antireeze-g12-d-extra-4l/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/58820-vymena-chladici-kapaliny/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.