HonzaKo Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Ahoj, nesetkal se tu někdo při zajíždění nového auta s jemným kouřem, který vystupuje z DPF filtru? Po prvních 700 km jsem si všiml po vystoupení z auta nápadného zápachu rozpálené gumy. Prvně jsem myslel, že je to z vedlejšího auta, ale ono ne, šlo to z mého. Po vypnutí motoru ještě chvilku běžel ventilátor u chladiče a tak ten smrad šel venku asi víc cítit. Po otevření víka motoru jsem si všiml jemného kouře - jako když stoupá dým z dohasínajícího vajglu - který vycházel z DPF fitru, ze kterého sálalo silné teplo, a to teda fest. Pravděpodobně došlo k prvnímu vypálení filtru, ale trochu mě zarazil ten kouř. Když jsem jel druhý den kolem servisu, tak jsem se optal, co by to mohlo být a nevěděli, prý tam mohl někdo něco zapomenout při montáži, což mě docela pobavilo. Snad nejde o nic zásadního. Jinam je to 2.0 TDI CR DFP 103kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.