Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj - vyčištěna klapka - 1.6 74Kw - 1998

Jen teda by me zajimalo zda mam pockat nez se otacky zmensi - ted mam 1100. Jedu na dovolenou tak se ptam zda to odpojenim baterky nejak usadim. A jak vam dlouho trrvalo nez se to sklidni a proč jsou na tech 1100 otacek. Vzdyt bylo jen cisteni!!

Přes Vag-Com zkus základní nastavení klapky:

Z Á K L A D N Í N A S T A V E N Í

Upozornění: Všechny spotřebiče musí být vypnuty

Paměť závad musí být prázdná

Teplota chladící kapaliny je min 80 °C

Škrtící klapka musí být zcela zavřená. (popř. vyčistit).

Postup základního nastavení:

Číslo kanálu:

00 PŘIZPŮSOBENÍ, vymazat adaptační hodnoty,

nová hodnota 000 (přednastaveno)

Uložit

Číslo skupiny

098 ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ

Start

ŘJ si uloží krajní hodnoty a provede základní

nastavení. Zkontrolovat ustálené zobrazené hodnoty:

4,29V 3,42V 00000100 00

Pozn. Po provedení základního nastavení je potřeba vypnout zapalování

na min 30 sec.

Milan

• Autor

tak teda diky za odpoved - jsi nato odbornik ale co mam delat ja kdyz nemam vag? Musim na nej nebo se to casem srovna. Ted jsem odpojil baterku a zapnu ji az kolem 15 hodiny tak uvidime. Ahoj

• Autor

Uz ty otacky pomaloucku klesaji ale jeste jsem na tech 900 . Najel jsem po cicteni celkem 60 km a uz se to dostava k normalu. Jen by me zajimalo proc zrovna jednotka tomu neda tech 750 otacek a takhle si stim hraje a seda si po nekolika km

Uz ty otacky pomaloucku klesaji ale jeste jsem na tech 900 . Najel jsem po cicteni celkem 60 km a uz se to dostava k normalu. Jen by me zajimalo proc zrovna jednotka tomu neda tech 750 otacek a takhle si stim hraje a seda si po nekolika km

po 100 km si sedne sama, uz se to tu resilo

• Autor

dekuji

Ale i přesto všechno by to chtělo vymazat adaptace a udělat zákl. nastavení.Na tom neušetříš skrblíku.....

Chlapi,

poradíte mi někdo, jak to podělanou klapku vyčistit? Přeci jí nevyndaváte celou? Dneska jsem na ní koukal a je k ní přístup jako k penězům a navíc do ní vede několik kovových trubek, takže vyndavat jí musí být neskutečná babračka...poradíte?

Předpokládám teda, že klapka je to, na co ukazuje červená šipka?

post-26-1153078407.jpg

stale otacky pretrvavaji - skoro 2000 a nekdy i mene - zajimave - ted pojedu na dovolenou tak uvidim - cca 600km

Ale i přesto všechno by to chtělo vymazat adaptace a udělat zákl. nastavení.Na tom neušetříš skrblíku.....

no to muze, ale klesne to i tak. K te otazce AKY, ano vyndat, vycistit ....

Chlapi,

poradíte mi někdo, jak to podělanou klapku vyčistit? Přeci jí nevyndaváte celou? Dneska jsem na ní koukal a je k ní přístup jako k penězům a navíc do ní vede několik kovových trubek, takže vyndavat jí musí být neskutečná babračka...poradíte?

Jj, voser ;)

Jinak koukam, ze Ti pekne chcije olej z odvetravani, to taky nedela dobrotu. Mne to chcalo az se objevila duzna a musel sem celej ten plastovej kus vymenit :(

Chlapi,

Jj, voser ;)

Jinak koukam, ze Ti pekne chcije olej z odvetravani, to taky nedela dobrotu. Mne to chcalo az se objevila duzna a musel to celej ten plastovej kus vymenit :(

Staré foto, ta hadice už je vyměněná. Stála lidových 1600,-Kč... :wallbash:

Aaaha, no tak to jo. By me zajimalo, jak to muzou takhle nechavat a porad delat tak blbe :(

Aaaha, no tak to jo. By me zajimalo, jak to muzou takhle nechavat a porad delat tak blbe :(

Ta náhrada ale vypadá jinak, ta rozlámaná harmonika byla nahrazena kusem pryže...

post-26-1153129488.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.