diddi Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Ahoj.Mám fabii 1,4 mpi s doděkávanou dálkou na centrál. Asi před týdnem přestalo fungovat otevírání pravých p. dveří. Na zatlacení kolíku u těchto dveří ale reguje centrál. A teď příjde ten záztak. Předevčírem se mi stalo,že jsem auto nenatartoval nechal jsem se nakopmou kablama.Včera to samé, ale než jsem někoho s autem sehnal, už jsem si kable napojil než dotyčný dorazil a najednou se elektrika rozjela a já nastartoval,Byly napojeny jen na baterce v autě a konce chycené k plastu. Máte nápad co s tím může být?Asi to má něco společného s těma dveřma a imobilizerem.Dík.D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Mikrospínač v zámkovém mechanismu, vedení od ŘJ centrálu do dveří, spojovací vedení mezi centrálem a immo... Těch možností je povícero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Payos Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Dnes mi přestal fungovat centrál bez DO (Fabia combi r.v. 2000). Odemkl jsem bez problémů (ještě to fungovalo) a otevřel páté dveře. Chtěl jsem sundat krycí plast těch dveří (prý to je nacvakávací, nemají tam být žádné šrouby), tak jsem to zkoušel. Ale nevím, zda jsem nezavadil o nějaký kabel, nebo něco nepoškodil (nakonec se to sundat nepovedlo, nechtěl jsem tam něco zlomit). Vzdal jsem to, že se nejdřív zeptám, jak na tu demontáž. Zavřel jsem auto a chtěl jsem zamknout, ale centrál najednou nefungoval. Zkusil jsem otevřít a zavřít páté dveře, ale nic se nezměnilo. Navíc jsem si všiml, že přestala svítit lampička v kufru i stropní světlo vpředu. Tuším, že to asi bude nějaký mikrospínač, ale kde? Může být centrál znefunkčněn vadným mikrospínačem v pátých dveřích, nebo se spíš jedná o náhodnou souhru nezávislých závad? Diky za rady. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokra75 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Mohla by to být špatná kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.