Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

mám problém s lambda sondou. V diagnostice se objevila chyba 17511.(17511 Řada válců 1 sonda 1, topný okruh výkon příliš malý)

Tak jsem vymenil lambdu a vymazal chybu a po 30km se chyba objevila znovu.

Nevite někdo co s tím, kde je ještě chyba. Kabely jsem prohlížel a nevypada to, že by byly někde přerušeny.

Hádám, že tato chyba je spojená pouze s vyhřevem lambdy a lamda samotná funguje dál.

Týká se ta chyba pouze dvou kabelů na výhřev?

Jedná se o nějaký známý problem u FABIE? ( Fabia 1,2 HTP 47 2003)

Prosím moderatora, aby tento příspěvek nezavírali, nikde jinde sem přesně tuhle chybu nenašel.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mám tiež motor 1,2 47 kw AZQ a ten istý problém. U teba to ako dopadlo, ja zatiaľ neviem ako ďalej, sonda /BOSCH - žiadna no name/ vymenená a chyba tá ista. Teplota na sonde stúpa veľmi pomaly a dosiahne 560 stupňov. Na kamaratovom aute /ten istý motor/ je teplota 600 - 610 stupňov a aj teplota rýchlejšie stúpa.

• o 1 rok později...
Vloženo

dnes rano som spravil diagnostiku a mi vypisalo chyby vid. obr 1, tak som ich zmazal a po prejdeni cca 70 km mi vypisalo uz iba jednu chybu vid. obr 2

Moje otazky:

1. Myslite ze je potrebne menit lambda sondu?

2. Co znamena lambda sonda za katalyzator? je este nejaka aj pred katalyzator?

3. Na nete som videl lambda sondu za 20 € ale konktor je polamany da sa to vymenit ci nie?

4. Vymena lamda sondy si vyzaduje servis ci sa to da spravit aj doma v garazi?

To su zatial otazky co ma napadli, ked ma nieco este napadne tak dopisem :)

Dakujem za odpovede :)

post-77314-0-94156200-1355075171_thumb.j

post-77314-0-34800800-1355075183_thumb.j

• o 3 roky později...
Vloženo

ahoj chlapy resim tento problem na cordobe pise to stejne popis zavady kod si nejsu jistej,ale staci nastartovat vymazat a a bud naskoci po  zahrati na urcitou teplotu nebo treba po kilometru.  nemam radej lambdu menit? jaka je sance,ze je KO RJ? pripadne jake mate zkusenosti s cinskyma lambdama? hrozne blbe se neco hleda podle auta v katalogu  vyjizdi neci, podle vin neco jine nevim co objednat na lambdu pred katem okolo litru

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...