Majk Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Nevíte někdo kolik stojí a jaké je objednací číslo držáku na telefon kterej se dává místo držáku nápojů vedle radia.Je to jenom kousek plastu do kterého se šroubujou konkretní držáky pro telefon na hands free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Není to tohle. Dva díly. 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 To je ono.Nevíš jaká je u toho cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Toto je ale pouze držák pro staré 6310.nemá to nic společného s tím,že na to našroubuješ další držák telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 jinak je to konzola určená pro telef.soupravu Cullmann a jak jsem psal,pro 6310 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jde mi o to,že si na přišroubuju hands free ,držák na telefon.Nechci nikde vrtat díry nebo to někam lepit.Ani jsem nenašel vhodnější místo.Chci tam dát Cark 91 pro Nokii a použiju starou 5110,tu snad nikdo krast nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 To je ono.Nevíš jaká je u toho cena? Cenu tam máš u každýho v tom malým okně (přibližná bez DPH). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Jinak dobrý řešení (mám ho taky) je popsaný tady. Taky nemusíš nikam vrtat a po demontáži nepoznáš, že to tam bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartT Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Popripade je jeste varianta pridelani drzaku pres stredni vetraci mrizky, tak to mam ja a musim rict ze k naproste spokojenosti. Napriklad na navigaci, kterou na telefonu pouzivam je perfektni ze ten telefon je vicemene v zornem poli a nemusis koukat nekam pod palubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.