L@nsmid Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Mám taky 66kw a dá se i na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@nsmid Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ne dělám si srandu, jedu za 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ja se rozjizdim na dvojku a na 50km/h uz tam davno mam petku, pohodicka klidek, ficak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Ja se rozjizdim na dvojku a na 50km/h uz tam davno mam petku, pohodicka klidek, ficak Ja se tedy rozjizmin na 1-ku, 2-ku radim pri 40, 3-ku davam v 80, 4-ku ve 130 a 5-ku nepouzivam, vice se jezdit u nas nesmi... Z toho vypliva ze 50km/h jezdim na 3... Nemam moc v lasce, kdyz je otackomer pod 2-kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 3 az 4 podle provozu a situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Podle mě strašně záleží, co máte za motor+převodovku.Ja na své 1.6 55kW jezdím normalně za 5 nebo 4, ale na OII 1.9 77kW se fakt za 5 jet nedá. Motor se strašně trápí. Tak je to na 4. nebo 3. rychlostní stupeň. 50km/h na 5. prevodovy stupen? Zda se mi to trochu moc, strasne se to musi trapit nemyslis? Ptam se slusne, normalne, jen me to zajima, nerypu ci neco podobneho - jen upozornuji! Jo je to tak. Motor se na 5 netrapí. Využívám setrvačnosti. Pokud přijde stoupání nebo potřebuji akcelerovat, tak samozřejmě dávám za 4. Podle mě je to dané tím, že u 55kW je převodovka udělalá hodně do pomala oproti ostatním motorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A co taková 1.6MPi - je mi vždy líto tam mít tu trojku, tak dávám čtverku, ale asi to taky nebu nic moc - nejezdím přesně 50,ale do 60. Mám totéž a taky jezdím na čtyřku. Už i kvůli spotřebě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 A co taková 1.6MPi - je mi vždy líto tam mít tu trojku, tak dávám čtverku, ale asi to taky nebu nic moc - nejezdím přesně 50,ale do 60. Mám totéž a taky jezdím na čtyřku. Už i kvůli spotřebě. táta jezdil po městě s Favoritem na 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Podle mě strašně záleží, co máte za motor+převodovku.Ja na své 1.6 55kW jezdím normalně za 5 nebo 4, ale na OII 1.9 77kW se fakt za 5 jet nedá. Motor se strašně trápí. Tak je to na 4. nebo 3. rychlostní stupeň. 50km/h na 5. prevodovy stupen? Zda se mi to trochu moc, strasne se to musi trapit nemyslis? Ptam se slusne, normalne, jen me to zajima, nerypu ci neco podobneho - jen upozornuji! Jo je to tak. Motor se na 5 netrapí. Využívám setrvačnosti. Pokud přijde stoupání nebo potřebuji akcelerovat, tak samozřejmě dávám za 4. Podle mě je to dané tím, že u 55kW je převodovka udělalá hodně do pomala oproti ostatním motorů. Zkousel jsem to co jsi napsal... Jel jsem na 5 50km/h a zkousel jsem akcelerovat podrazenim na 4... Moc mi to neakcelerovalo - 1,6 75kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Jo je to tak. Motor se na 5 netrapí. Využívám setrvačnosti. Pokud přijde stoupání nebo potřebuji akcelerovat, tak samozřejmě dávám za 4.Podle mě je to dané tím, že u 55kW je převodovka udělalá hodně do pomala oproti ostatním motorů. Zkousel jsem to co jsi napsal... Jel jsem na 5 50km/h a zkousel jsem akcelerovat podrazenim na 4... Moc mi to neakcelerovalo - 1,6 75kW To mě to akceleruje při 50 i na 5 Ale to se tomu opravdu moc nechce. Fakt si mylím, že je to daný tou převodovkou. V techničáku je myslím max. rychlost 160km/h nebo 170km/h. Ale já jsem s ní nikdy nejel víc než 140km/h - nerad jezdím nad 4000ot/min Jsem prostě nenaročnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Ja se tedy rozjizmin na 1-ku, 2-ku radim pri 40, 3-ku davam v 80, 4-ku ve 130 a 5-ku nepouzivam, vice se jezdit u nas nesmi... Z toho vypliva ze 50km/h jezdim na 3... Nemam moc v lasce, kdyz je otackomer pod 2-kou Haha, ja zase nemam rad na otackomeru vice jak 2000 Jinak 50 km/h vetsinou taktez na ctyrku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hahaha co to mate za chciple motory xD kolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Po tobe bych si to auto koupit nechtel, fakt ze ne, chudak motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Dodělej si tam 6-ku a klidně machruj, že jedeš 50 na šestku. My co máme naše autí rádi budem "přetáčet motor" při padesáti na trojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Dodělej si tam 6-ku a klidně machruj, že jedeš 50 na šestku. My co máme naše autí rádi budem "přetáčet motor" při padesáti na trojku. Tak tak, a kdyz mi rupne v kouli, tak radim trojku pri 80-90km/h (mam benzin teda ) a vubec mi to neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: No jo, chciplej motor novym kusum nenaucis... Asi nevism, ze nafte svedci kdyz jedes 50 na 1, max. na 2-ku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Přesně tak souhlas, raději motor přetáčet ale nikdy nepodtáčet. Padesátku jeztím zásadně na 3 cca 2700. Pod 2 je to pro motor smrt. Podotýkám motor 1,6 74kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hahaha co to mate za chciple motory xDkolem te 50km/h mam tu ctverku 60km/h davam uz petku kdyz to neni do kopce a nechci moc zrychlovat . ale nafta je nafta P: Dodělej si tam 6-ku a klidně machruj, že jedeš 50 na šestku. My co máme naše autí rádi budem "přetáčet motor" při padesáti na trojku. Tak tak, a kdyz mi rupne v kouli, tak radim trojku pri 80-90km/h (mam benzin teda ) a vubec mi to neva Hrome, pri 90 km/h radit v beznem provozu za tri - tak tomu rikam nasazeni (omluva, ale po te poznamce o pretaceni u milovniku motoru to proste neslo ). Jinak tu sestku bych radeji nezkousel, neb pri 90 km/h motor vrti 1500 otacek (TDI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 No je to nekde kolem 5500-6000 otacek, motor ma omezovac jeste cca o 500 vejs, tak proc to obcas neudelat a nevyhnat krysy z pod kapoty, ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Ja se tedy rozjizmin na 1-ku, 2-ku radim pri 40, 3-ku davam v 80, 4-ku ve 130 a 5-ku nepouzivam, vice se jezdit u nas nesmi... Z toho vypliva ze 50km/h jezdim na 3... Nemam moc v lasce, kdyz je otackomer pod 2-kou Haha, ja zase nemam rad na otackomeru vice jak 2000 Jinak 50 km/h vetsinou taktez na ctyrku. Taky tak obcas jezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ha ha ha ale asi mate hodne penez na benzin kdyz jezdite 50-60 na trojku , kdyz je tam ta spotreba vyssi !!!! ale mluvim o benzinu , naftu nemuzete srovnovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 ha ha ha ale asi mate hodne penez na benzin kdyz jezdite 50-60 na trojku , kdyz je tam ta spotreba vyssi !!!! ale mluvim o benzinu , naftu nemuzete srovnovat Penize budou, my nebudem, zas az tak to neresim. Bejvaval taky benal za 24Kc a jezdi se furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jasne ale jsem student a je u me velkej rozdil zda pojedu za 6 litru nebo za deset . Stejne kdyz jezdim do kopce po meste treba tak si to veme i 11 v poho . Jezdim normalne a nekdy na to i slapu. Nahodou nikdo mi neveri ze jsem si na to vydelal za brigadu )P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Mno jo, tak to potom jo, taky sem brigadoval, zadna slava Jestli mas rok 96-98 tusim, tak tech 11 je celkem normal, to nam prvni Octava brala taky, jezdi to hezky, ale zere to jak tank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jasne je to rok 97 ... ale kdyz jezdis mimo mesto tak to jezdi za 6 - 7 litru jen ve meste to zere moc. normal benal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.