jackmccool Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Ahoj. Planuju koupit fabii kombika a mam jednu vyhlidnutou. Chci se zeptat, kde vsude na aute se da najit vin kod a kde je presne cislo motoru? koukal jsem jen zbezne a vinko mi prijde divny. Je tak nejak vyrazeny do papiru nebo co to je.. ale majit to i jine fabie, tak se chci zeptat zda je to ok. Prikladam fotky: Jeste me vrtaji hlavou dalsi veci: - proc jsou u fabii nektere spoje karoserie v motoru jakoby opatlane a prestrikane? vsiml jsem si toho i u jinych fabek.. - na prilozene fotce mi prijdou u praveho predniho tlumice (u vin kodu) trosku oskrabane srouby, jakoby se s nima hybalo ale majitel tvrdi ze se nic nemenilo. zda se mi to nebo to mam jeste proverit? Jinak jde o tuto fabii: http://www.tipcars.com/skoda-fabia/14-16v-combi-max-vybava-14531177.html Fotky motoru tam nemeli tak jsem si je udelal sam. Diky moc za odpovedi a rady. Editováno: 29. Červen 2011, autor: jackmccool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 VIN je i na okně a číslo motoru je na motoru pod deklem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackmccool Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 a ten VIN na kastli na prave strane u kola je dle fotky ok? jak to mas ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 večer ti kouknu,ale myslím, že je to správně a nejsem si uplně jist, jestli nění i někde v kufru, ale to bych nechtěl kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Vin kod je na fotke prestriekany voskom ziadny papier. Vin kod je na spravnom mieste. proc jsou u fabii nektere spoje karoserie v motoru jakoby opatlane a prestrikane? Opatlane spoje niesu je to tak z vyroby. Su tak utesnene prechody medzi plechmy je to UBS hmota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.