Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj.

Planuju koupit fabii kombika a mam jednu vyhlidnutou. Chci se zeptat, kde vsude na aute se da najit vin kod a kde je presne cislo motoru? koukal jsem jen zbezne a vinko mi prijde divny. Je tak nejak vyrazeny do papiru nebo co to je.. ale majit to i jine fabie, tak se chci zeptat zda je to ok. Prikladam fotky:

Jeste me vrtaji hlavou dalsi veci:

- proc jsou u fabii nektere spoje karoserie v motoru jakoby opatlane a prestrikane? vsiml jsem si toho i u jinych fabek..

- na prilozene fotce mi prijdou u praveho predniho tlumice (u vin kodu) trosku oskrabane srouby, jakoby se s nima hybalo ale majitel tvrdi ze se nic nemenilo. zda se mi to nebo to mam jeste proverit?

Jinak jde o tuto fabii: http://www.tipcars.com/skoda-fabia/14-16v-combi-max-vybava-14531177.html

Fotky motoru tam nemeli tak jsem si je udelal sam.

Diky moc za odpovedi a rady.

post-66410-0-14947700-1309328372_thumb.j

post-66410-0-61862400-1309328514_thumb.j

Upraveno od jackmccool

• Autor

a ten VIN na kastli na prave strane u kola je dle fotky ok? jak to mas ty?

večer ti kouknu,ale myslím, že je to správně a nejsem si uplně jist, jestli nění i někde v kufru, ale to bych nechtěl kecat

:palec2:

Vin kod je na fotke prestriekany voskom ziadny papier. Vin kod je na spravnom mieste.

:)

proc jsou u fabii nektere spoje karoserie v motoru jakoby opatlane a prestrikane?

Opatlane spoje niesu je to tak z vyroby. Su tak utesnene prechody medzi plechmy je to UBS hmota.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.