Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,chci kupovat stelovak,ale moc se v tom nevyznam,tak Vam ukazu co jsem vybral a kdyby jste byli,tak hodni a rekli,jestli jo nebo ne. Predem moc dekuji za odpovedi

http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-fk-skoda-fabia-00-06-i1647612825.html

http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-skoda-fabia-6y-01-08-i1647616700.html

http://aukro.cz/sportovni-podvozek-stavitelny-skoda-fabia-v-maxx-i1647612530.html

Tak abych já řekl,přijde mi to všechno na jedno brdo. já osobně mám TA Technix,mám ho na RSu asi měsíc,už dvakrát jsem to ladil,a furt to ještě není ono,vzhledově paráda,díry mezi kolem a blatníkem srovnané,a je to tak nejníž,co si můžu na našich silnicích dovolit. Jinak to houpe jak prase,moc rychle se s tím jezdit nedá,a samozřejmě je to tvrdý,ale než tvrdý,spíše houpavý,ale zvedat to už nechci,to jsem si mohl nechat origo. Mám ho z REVILOAUTo.cz

• Autor

Tak uz mam vybrano. Objednal jsem FK. Jinak dekuju za odpoved,ale kdyby si vedel komu si odepsal.... Fabka vypada dobre. :palec2: Mej se

No už asi vím odkud vítr fouká. No co

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak dnes namontovan podvozek a jsem mile prekvapen. Mel jsem sportovni pruziny a to se s timhle neda srovnat. S pruzinama to byla hrozna houpacka a ted je to takovy akorat. :palec2:

• 5 týdnů později...
  • Autor

tak jaký máš dojmy??

Dojmy dobry,jsem spokojen...Jen s pruzinami se to neda srovnat

• 4 měsíce později...

vypadá uplně stejně jako JOM, akorát 2x dražší

já osbně mam opět Jom a sem spokojenej, zatim sice na zimákách, tak uvidíme jaký to bude na letních

• 6 měsíců později...

A ma nekdo srovnani na fabii i nejakeho lepsiho podvozku?Nejde mi o vzhled ,ale o vylepseni jizdnioch vlastnosti oproti serii,ktera je uz i diky koncepci hodne nedotaciva.

• 2 týdny později...

jinak taky premyslim nad tim ap sportwahrwerke ,ale nad pevny a chtel jsem se zeptat zda jsou potreba dat kratsi tycky stabilizatoru?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.