davidek.c Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Jak dosahnout co nejvetsi akceleraci s DSG..podle youtube seslapnout brzdovy pedal levou nohou dat sekvencni razeni a vypnout ESP a seslapnout plynovy pedal vytocit motor do otacek a pustit brzdu....zkousel jsem a kdyz to udelam tak motor vubec nejde vytocit.....zna nekdo postup kterym to jde....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Dáš "S" , levou nohu na brzdu, pravou plnej plyn, pustíš brzdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Kdysi to tak fungovalo, ale dnesni modely uz launch control nemaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 jj už to nejde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Ok diky moc za odpovedi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Ano, starší modely to měly, nový už ne. Taky jsem si toho všiml včera, když mi autobus málem projel kufrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Ještě si musel našlápnout brzdu hodně jde tam i o tlak v brzdovém systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.