Martinezz03 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Zdravím vás lidi, přemýšlím o koupi rádia a váhám mezi Alpine CDE-111R a Pioneer DEH-2320UB. Já bych se přiklonil raději k Alpine. Co vy na to? Zajímá mě ale hlavně jak rádio vypadá přímo v octavii, teď mám v aute origo radio symphony na cd a to krásne pasuje do stredoveho panelu... jde mi o to jak moc tyhle dvě rádia vyčnívají ven ? Můžete někdo kdo máte tyhle rádia v autech, udělat prosím foto a hodit je sem? Tohle by mi dost pomohlo v rozhodování. Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 jestli je to stále aktuální, toho pincka ti můžu vyfotit. Pasuje parádně a hraje taky fajn. Jen mi drnčel na kostkách ten nacvakávací rámeček, tak jsemp oužil jako vyfikundaci 3 dorazové čočky co se dávají třeba na šuflata. Montáž asi 10 vteřin, náklady 0,- výsledek 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 ..i já bych se přimluvil za Alpine...lepší ergonomie ovládání...PIO nemá nastavení korekcí...o cinknutí lepší zvuk...ale je to můj subjektivní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunca Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 (editace) myslíš nastavení basů,středů,výšek ??? .. PIO to má - menu-audio-tune l---- .... bohužel si teď nevzpomenu jaký to má název ale hlavní je že to tam je Editováno: 1. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojte Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 já teda na pinckovi vesele středy, basy a výšky nastavuju:). Plus jsou tam další klasické funkce na "zesílení" zvuku. Dokonce nevím proč je tam třeba "loudness "a "SLA". Obojí mi připadne jako totéž...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 ..nebyl to přímo 2320, ale myslím 3300, který měl přednastavené EQ a dalším problémem byl RCA, který byl pouze pro SW takže když jsem majiteli po cca 3měs. dával na rádio 4ch zesilovač, šly do něj jen nízké frekvence a PIO se stal nepoužitelný...takže místo něj šel CDE-111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.