Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim

jsem novy majitel Superba 1, 1,8T.nemam s timhle autem jeste moc zkusenosti.Chci se zeptat co mam za problem kdyz mi nefunguje stredovy displej (ten ktery je mezi otackomerem a tachometrem) ???je proste porad cerny.Diky za radu.

Vloženo

Vyfoť budíky a bude to vidět hned.

Spíš než od roku to bude závislí od výbavy. Soudě podle ostatních modelů, ale ani v oktávce to není standartí výbava.

Vloženo

Takle z hlavy ti to neřeknu. To bude muset někdo kdo zná historii supa víc.

Hoď fotku a uvidíme. U 10 let starýho auta může bejt kupa úprav. Já palubáč z výroby neměl a teď tam je.

Vloženo (editace)

Jsem fakt novacek,je to moje prvni "lepsi" auto. takze neni mozne ze by ten maxidot byl vyply nebo neco takoveho ?kdyz teda nic neukazuje tak se mam zeptat v servise jak to opravit?

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

Vypnout de. Ale myslím že ne na pořád. Po zapnutí klíčku by měl naběhnout.

prohlídni pravou páčku pod volantem a na ní by měla bejt z boku "kolíbka" na ovládání paubního PC a ze spodu resetovací tlačítko.

Když podržíš tu kolíbku tak by ti mělo naběhnout menu počítače.

Můžu ti to odfotit, ale jen na OII a FI.

Pokud je dispej kaput, tak pár kluků se tomu věnuje. Záleží odkud seš.

Vloženo (editace)

pokud se ti zobrazujou udaje z palubniho pocitace vlevo v budiku rychlosti tak maxidot nemas.pokud by si maxidot mel tak by se udaje z palubniho pocitace zobrazovali prave uprostred v maxidotu a vlevo by si mel pouze hodiny

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo

pokud se ti zobrazujou udaje z palubniho pocitace vlevo v budiku rychlosti tak maxidot nemas.pokud by si maxidot mel tak by se udaje z palubniho pocitace zobrazovali prave uprostred v maxidotu a vlevo by si mel pouze hodiny

Proto sem chtěl ať hodí foto.

Pokud máš mezy budíkama kontrolky tak nemáš MAXIDOT,ale "jen" palubní počítač s displejem v "hodinách" v otáčkoměru.

Nechtělo se mi za sousedem do superba, takže MAXIDOT v OII (Bíle podsvícenej - Prní 3 fotky) a FI (Žlutě podsvícenej)

post-5139-0-40433200-1309611591_thumb.jp

post-5139-0-59235800-1309611648_thumb.jp

post-5139-0-51024600-1309611667_thumb.jp

post-5139-0-02863400-1309611734_thumb.jp

post-5139-0-37510500-1309611753_thumb.jp

post-5139-0-93306500-1309611771_thumb.jp

post-5139-0-89791100-1309611790_thumb.jp

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...