KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Zdravim jsem novy majitel Superba 1, 1,8T.nemam s timhle autem jeste moc zkusenosti.Chci se zeptat co mam za problem kdyz mi nefunguje stredovy displej (ten ktery je mezi otackomerem a tachometrem) ???je proste porad cerny.Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Myslíš MaxiDot? A máš ho tam vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Od jakeho roku se to delalo?psal jsem ze jsem novacek,mam ho dva tydny...teprve se seznamuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Vyfoť budíky a bude to vidět hned. Spíš než od roku to bude závislí od výbavy. Soudě podle ostatních modelů, ale ani v oktávce to není standartí výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Mám r.v. 2001 Elegance výbava 1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Takle z hlavy ti to neřeknu. To bude muset někdo kdo zná historii supa víc. Hoď fotku a uvidíme. U 10 let starýho auta může bejt kupa úprav. Já palubáč z výroby neměl a teď tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Elegance měla MAXI-DOT už z výroby. Je možné že máš rozbitý jen ten display, nemyslím si že by někdo vyměnil budíky s maxíkem za budíky bez displaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 (editace) Jsem fakt novacek,je to moje prvni "lepsi" auto. takze neni mozne ze by ten maxidot byl vyply nebo neco takoveho ?kdyz teda nic neukazuje tak se mam zeptat v servise jak to opravit? Editováno: 2. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Vypnout de. Ale myslím že ne na pořád. Po zapnutí klíčku by měl naběhnout. prohlídni pravou páčku pod volantem a na ní by měla bejt z boku "kolíbka" na ovládání paubního PC a ze spodu resetovací tlačítko. Když podržíš tu kolíbku tak by ti mělo naběhnout menu počítače. Můžu ti to odfotit, ale jen na OII a FI. Pokud je dispej kaput, tak pár kluků se tomu věnuje. Záleží odkud seš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Palubni pocitac nnormalne funguje ale ten MaxiDot nikdy nenabehl ani po nastartovani.Jsem z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicusik Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 (editace) pokud se ti zobrazujou udaje z palubniho pocitace vlevo v budiku rychlosti tak maxidot nemas.pokud by si maxidot mel tak by se udaje z palubniho pocitace zobrazovali prave uprostred v maxidotu a vlevo by si mel pouze hodiny Editováno: 2. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 pokud se ti zobrazujou udaje z palubniho pocitace vlevo v budiku rychlosti tak maxidot nemas.pokud by si maxidot mel tak by se udaje z palubniho pocitace zobrazovali prave uprostred v maxidotu a vlevo by si mel pouze hodiny Proto sem chtěl ať hodí foto. Pokud máš mezy budíkama kontrolky tak nemáš MAXIDOT,ale "jen" palubní počítač s displejem v "hodinách" v otáčkoměru. Nechtělo se mi za sousedem do superba, takže MAXIDOT v OII (Bíle podsvícenej - Prní 3 fotky) a FI (Žlutě podsvícenej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSevcik Vloženo 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Dík za ochotu chlapi takze maxidot nemam fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.