Publikováno Červenec 2, 201114 r Zdravim jsem novy majitel Superba 1, 1,8T.nemam s timhle autem jeste moc zkusenosti.Chci se zeptat co mam za problem kdyz mi nefunguje stredovy displej (ten ktery je mezi otackomerem a tachometrem) ???je proste porad cerny.Diky za radu.
Červenec 2, 201114 r Autor Od jakeho roku se to delalo?psal jsem ze jsem novacek,mam ho dva tydny...teprve se seznamuji
Červenec 2, 201114 r Vyfoť budíky a bude to vidět hned. Spíš než od roku to bude závislí od výbavy. Soudě podle ostatních modelů, ale ani v oktávce to není standartí výbava.
Červenec 2, 201114 r Takle z hlavy ti to neřeknu. To bude muset někdo kdo zná historii supa víc. Hoď fotku a uvidíme. U 10 let starýho auta může bejt kupa úprav. Já palubáč z výroby neměl a teď tam je.
Červenec 2, 201114 r Elegance měla MAXI-DOT už z výroby. Je možné že máš rozbitý jen ten display, nemyslím si že by někdo vyměnil budíky s maxíkem za budíky bez displaye.
Červenec 2, 201114 r Autor Jsem fakt novacek,je to moje prvni "lepsi" auto. takze neni mozne ze by ten maxidot byl vyply nebo neco takoveho ?kdyz teda nic neukazuje tak se mam zeptat v servise jak to opravit? Upraveno Červenec 2, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červenec 2, 201114 r Vypnout de. Ale myslím že ne na pořád. Po zapnutí klíčku by měl naběhnout. prohlídni pravou páčku pod volantem a na ní by měla bejt z boku "kolíbka" na ovládání paubního PC a ze spodu resetovací tlačítko. Když podržíš tu kolíbku tak by ti mělo naběhnout menu počítače. Můžu ti to odfotit, ale jen na OII a FI. Pokud je dispej kaput, tak pár kluků se tomu věnuje. Záleží odkud seš.
Červenec 2, 201114 r Autor Palubni pocitac nnormalne funguje ale ten MaxiDot nikdy nenabehl ani po nastartovani.Jsem z Ostravy.
Červenec 2, 201114 r pokud se ti zobrazujou udaje z palubniho pocitace vlevo v budiku rychlosti tak maxidot nemas.pokud by si maxidot mel tak by se udaje z palubniho pocitace zobrazovali prave uprostred v maxidotu a vlevo by si mel pouze hodiny Upraveno Červenec 2, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červenec 2, 201114 r pokud se ti zobrazujou udaje z palubniho pocitace vlevo v budiku rychlosti tak maxidot nemas.pokud by si maxidot mel tak by se udaje z palubniho pocitace zobrazovali prave uprostred v maxidotu a vlevo by si mel pouze hodiny Proto sem chtěl ať hodí foto. Pokud máš mezy budíkama kontrolky tak nemáš MAXIDOT,ale "jen" palubní počítač s displejem v "hodinách" v otáčkoměru. Nechtělo se mi za sousedem do superba, takže MAXIDOT v OII (Bíle podsvícenej - Prní 3 fotky) a FI (Žlutě podsvícenej)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.