pindik Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Zdravim, tak jsem šel takhle v neděli ráno do práce odemikam na dálku auto, sedám za volant a koukam jak vyoraná myš pulka volantu v kelu. Vubec nechapu jak se mohl dostat dovnitř vše v pohodě zámek, okna nic nepoškozeno. Ten airback bych jestě pochopil ale že mi vzal i otevřeny žvejkačky a deštník to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 To me poser tak to je mi lito,to jsou dobre kurvy :-( mel jsi nejake zabezpeceni a z jakeho mesta jsi?Sikovni lide v uvozovkach ti otevrou auto bez poskozeni zamku nebo oken kez by mu vybouchl v ruce ten bag hajzlovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindik Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 No nevím jestli nejaké zabezpecení proti takovému šikulovy pomůže ale pro jistotu jsem pořídil jestě GSM alarm jedině mě ještě napadlo pořídit páku na volant aby se k airbagu nedostal jinak už nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Jasne no,prej dobre je ne ta paka ale paka primo co ti zamkne i pedal s volantem myslim ze spojkovy,je to prej hodne dobre,tez nad tim uvazuji,ale ze ti ukradou airbag to je mazec a volant si zamykas normalne pri vytahnuti klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Znám jeden velice také zajímavý případ..Zloději si vzali rezervu z auta :-D ale autorádio,brusle značkový,vše tam zůstalo..:-D Akorát rozbité okénko a rezerva fuč..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 S tou rezervou jsem to zažil taky a asi jediná klika že jsem nechal auto odemčený ty šmejdi si vlezli klidně na zahradu a jediný co vzali byla rezerva.Měl jsem doklady a peněženku v loketce a v kastlíku přenosnou navigaci co používám v náklaďáku a v autě mám kolubuse,v kufru basu se slušným nářadím a ráno to byl šok kufr otevřenej všechno zněj venku a jediný co bylo fuč tak to byla rezerva no stálo mě to akorát vejlet do prahy a 1500 kč za novou.Od tý doby hlídá na zahradě pes a zamykám vše co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindik Vloženo 6. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Nj volant normálně zamykám a naštve to jestě o to víc že mám auto teprve 3 týdny a to jsem si říkal koupím rači nějaký lepší abych nemusel hned investovat a za 3 tydny 5000kc za novej volant :-( Editováno: 7. Červenec 2011, autor: pindik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Pinďo při zamykání trošku přitvrď to i tam bije do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 S tou rezervou jsem to zažil taky a asi jediná klika že jsem nechal auto odemčený ty šmejdi si vlezli klidně na zahradu a jediný co vzali byla rezerva.Měl jsem doklady a peněženku v loketce a v kastlíku přenosnou navigaci co používám v náklaďáku a v autě mám kolubuse,v kufru basu se slušným nářadím a ráno to byl šok kufr otevřenej všechno zněj venku a jediný co bylo fuč tak to byla rezerva no stálo mě to akorát vejlet do prahy a 1500 kč za novou.Od tý doby hlídá na zahradě pes a zamykám vše co jde. to je jako pěkný,nechápu ty zloděje..:-D když už kradu,tak pořádně..:-D porstě zajímavé..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Taky jsem to nepochopil ale aspoň že tak.Napadlo mě že třeba někdo píchnul tak jsem prolezl okolí jestli nenajdu zahozený kolo ale bylo to zbytečný nikde nic nebylo.Ty šli najisto tutově to měli natipovaný.Zanedlouho v jiný části města to udělali znova akorát že se dobejvali násilím a nadělali škodu a zas to byla jen rezerva.No jo no každej se zabejvá něčím no.Někdo zabavuje rezerva a někdo airbagy. Asi by to chtělo zákon jako v americe vlezeš na cizí a beztrestně tě odbachu. A věřím že by těch šmejdů hodně ubylo. Editováno: 6. Červenec 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Jak to ti hajzli vyndavaj když je ten volant zamklej a nedostanou se na ty 2 otvory??? nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Maj na zámek buď unipřípravek k otevření ( viděl jsem ho i na aukru na prodej) a stačí jim pár vteřin a jsou uvnitř a odemknou i spínačku a nebo už maj naohejbaný přípravky který tam narvou v jakýkoliv poloze a airbag je během několia vteřin dole.A otevřít koncernovej zámek není žádná věda i já jsem sehnal celej zámek volantu na OII se spínačkou a bez klíčku a taky jsem ten zámek dokázal bez poškození odemknout a pootočit tak abych ořech vyndal ven a je to jen otom všechny stavítka v zámku protisměrně zatlačit co nejhlouběji a pak lze otevřít jakejkoliv zámek a pokud se vybrousí planžeta tak aby učinila to uplný zatlačení je to bez známek násilí a u takto odemknutýho a zamknutýho auta ani sebelepší kriminalista nezjistí násilí bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simpivdf Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 hoši hoši :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 hehe jak mě vykradli auto tak i ten jeden kondom co sem měl v kastlíku vzali! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 hmm zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 To jsou tedy paka, bych jim ty pracky urazil. Taky mně vykradli Octavii, dokonce když stála před barákem. Prostě klasika okno - rádio - zníčený zámek - a plasty palubky odřené..... atd. No bych prostě zabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.