Leo Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Při příjezdu k domu jsem řadil jedničku (mám to přez obrubník a do mírnýho kopečku) a řadička byla najednou volná.Béhá sem a tam nic nejde zařadit.Zůstala tam ta jednička.Prosím poraďte.Mám Octu 98 1,6 74KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 Nemám s tím zkušenost, ale podívej se pod kapotu, na převodovce jsou nahoře páky řazení, možná jenom vypadl některý kloub. To okem uvidíš. Dobré je, když ti bude někdo druhý pohybovat řadící pákou a ty koukej na tu převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Ahoj- mně se stalo něco podobného. dostal jsem tip na to vymenit takovou plastovou kulisu razeni co je na prevodovce (autojarov cca 600kc) ale to nepomohlo a muselo se s tim do servisu- tam mi vyndali razeni z prevodovky nahoru (nevim jak se to presne jmenuje tak nekamenovat a tam nasli nejakou strzenou a povolenou matku. Takze zkus se kouknout pod kapotu a at ti nekdo zahybe s radickou a jestli se bude pohybovat kulisa nahoru a do strana v pohode , popripade jestli tam neco zaradis rukou tak bude chyba v tom plastovym zmetku ale jinak asi budes muset do servisu :-) jo jeste mam pocit jestli u nekterych modelu razeni nepraskaly ty tahla - ale to si nejsem jistej- jak jsem nakoupil tak prodavam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 vypadlá matička.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.