katorz Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 (editace) Dobrý den, mám po 1. majiteli OII s paketem špatné cesty, což mj. znamená zvýšená výška podvozku. Pokud budu chtít snížit podvozek, hlavně z důvodů vzhledu (koza), na úroveň sériového podvozku, je to možné pouze s použitím sériových pružin bez nutnosti výměny tlumičů? Mohly by se popř. použít i sportovní pružiny pro ještě větší snížení? Děkuji za postřehy Editováno: 9. Červenec 2011, autor: katorz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 pružiny v serii by mohli na tlumičích být,jestli chceš dávat nižší než serie budeš muset dát i tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katorz Vloženo 10. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Děkuji za info. Stačí mi snížení na sérii a tím pádem tedy i zachování tlumičů. Když ale sériovky hledám na netu, nacházím všude jen nabídky sportovních pružin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 poslal sem ti nabídku-viz SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Auto bude moc ploché(až přetáčivé) a půjde o něco víc stěžka volant - lepší vyměnit vč. tlumičů a stabilizítorů - právě to taky řeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Taky jsem řešil...je to dražší záležitost.... Vzhled koza nevadí, hlavně jsem to už x-krát ocenil při jízdě špatným terénem nebo vjetím do díry (podvozek a vše kolem má 144,000 km a nebylo třeba do něj sahat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 153624 Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Zdar chlapy mám ten samý podvozek a mám menší problém ve předu mám mezeru mezi kolem a blatníkem cca 15 cm a vzadu asi 5cm vypadá to dost hrozně. Když dám nové zadní pružiny zlepší se to? A kde je seženu aby tam byly ty samé díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 budou pravděpodobně unavené,pokud chceš vědět označení těch co tam jsou podívej se na jejich barevné označení a dej to sem.já osobně jsem dával do zadu o několik řádů tvrdší,protože to při zatížení bylo neúnosné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 153624 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Je tam červená a oranžova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 nazdar chlapy na mojej octavii 2.0 tdi mam podvozok 2UB a chcel by som tam dat pruziny z RS ale tlmice by som chcel nechat povodne.. co si o tom myslite? o kolko cm by mi to zislo dole? ako by sa to spravalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Ziadne z RS,daj Eibach pro kit z original prislusenstva.Znizenie cca 30-40mm vpredu,vzadu,vpohode s fabrickymi tlmicmi,jazdne vlastnosti vyborne,vzhladovo perfektne,aj komfort stale slusne zachovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Jasne to som chcel ale to uz nebude velke znezenie pre tie tlmice z 2ub podvozka to bude viac nez 3 cm znizenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 (editace) Jasne to som chcel ale to uz nebude velke znizenie pre tie tlmice z 2ub podvozka? to bude viac nez 3 cm znizenie Editováno: 27. Březen 2016, autor: Kristian141 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svoby85 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 kluci když jsou tu ty pružiny...dají se dát na obyčejné 1.9 TDI pružiny z auta 4*4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Oni ti pasovat budou. Máš jen dva druhy tlumičů, které se liší délkou. Uchycení je stejný jak nahoře tak dole. U billsteinů si dej pozor na to, že 90% toho co se tady prodává jsou polská distribuce. Podle OEM kodu http://tatechnix.cz/50967-tyc-stabilizatoru-skoda-octavia-2-1z3-predni-4250570686197.html nevidím rozdíl mezi tyčkami na paket a klasickou sérií, takže bys neměl mít problém. Změř mi tyčku co tam máš a já ti pošlu rozměr klasické tyčky ať to porovnáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 153624 Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Je rozdíl v tyckach stabilizátoru u Octavie facelift 2.0rs a klasickou 2.0tdi. Dal jsem pružiny z rs protože jsem tam měl paket špatne cesty a auto kleslo ve předu min. o 5cm díky za radu. Ve predu jsem měl pružiny označené 4krat červená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.