Publikováno Červenec 11, 201114 r ahoj ludia potrebujem vasu pomoc... kamosova fabia 1,2 lpg ... ked sme dneska nastartovaly auto a isly sme sa previest tak pridava plyn a normalne ma otacky ale nema tah... tak nevie nikto co to moze byt...?? auto fungovlao normalne len dneska to zacalo robyt plyn na podlahe a tak ziadny poradite mi? dakujem za kazdu radu:) a este svieti kontrolak check... (kontrola)..
Červenec 11, 201114 r Nikdy by mě nenapadlo, že se to může stát. Teď mě napadla pitomá otázka, ale měli jste zařazenou rychlost? A nebo mě napadlo, nedělá to třeba spojka? Nevím sice jak to pořádně funguje a co tam všechno je, ale tohle to vlastně dělá když je sešlápnutá. Není problém třeba v ní? Nebo převodovka?
Červenec 11, 201114 r zatím víme jenom to, že známý má fabii 1.2 na plyn, z toho re fakt poradit nedá....jaký systém, nějaké podrobnosti,př. foto...
Červenec 11, 201114 r v prvé řadě VAG vyčíst chyby, proč svítí Check. Pak bych ještě zkusil napsat zda to dfělá v obou režimech, tedy BA i LPG nebo jen v jednom z nich aby se to dalo lépe diagnostikovat
Červenec 11, 201114 r Autor neviem :\ zda sa byt spojka okey.... nebol kamos zatial na diagnostike takze nevieme co povie diagnostika... ale tak som myslel ci ne vaha vzduchu fakt neviem ,preto som to tu dal ze ci sa dakto uz stym nestretol.... auto nema tah a ktomu tak cudne huci no neviem... takze sa nestretol stym nikoto este?
Červenec 12, 201114 r a možná bych doplnil ještě co je to za jednadvojku? 6V nebo 12V? Narážím tím na dětskou nemoc šesti ventilů ...
Červenec 12, 201114 r Atmosférové 1,2L Fabie v životě váhu neviděli (a to ani vzduchovou)*3* možná jo, na celnici*3*
Červenec 13, 201114 r Autor je to fabia 1,2 .. 6V... kamos este nebol na diagnostike nema cas stale len praca chapete... ked mam ja kus casu tak sa snazim tu to trocha rozobrat:) ale tak asi to len diagnostika pomoze:\ neviem co tomu moze byt auto jazdilo a zarazu to prestalo tahat... ale otacky su v pohodee ale tak plyn na podlahu a nic moc :\
Červenec 14, 201114 r ok, táháme to tady z tebe jako z chlupaté deky ... ještě jsme se ale furt nedozvěděli zda to dělá i na beneli nebo jen na LPG
Červenec 14, 201114 r to je pravda, nikam jsme se nedostali,......pokud motor škube, rozsvěcuje check, tipoval bych u těchto motorů na ztrátu tlaku, většinou 3 válec, nemoc těchto motorů při krátkých jízdách....to je pak na výměnu hlavy...
Říjen 17, 201113 r Caute..mam podobny problem akurat ze mam benzin,a robi mi to az od 4 stupna ked pustim spojku tak to trhne a nema tah..PROSIM o radu diki
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.