Macek-G Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Zdravim dobry den ci cau.Prosim potreboval bych poradit ohledne klimatizace.Chtel jsem naplnit klimosku tak jsem jel do servisu v Mimoni rikam parada konecne bude mraz v aute :-) jenze nejdriv probehla zkouska tesneni soustavy.Hned se nasel jeden problem vysousec byl prodreny to znamena ze to utikalo.Jeste ten den jsem si zakoupil novy probehla znovu zkouska tesnilo to vse cajk zatim nez napustila klima.A ted klima se napustila kompresor spinal jenze nechladila chladilo to asi 5-10 s studene a pak nic fouka mi porad venkovni teplota tak klima nejde.Pak jsem jsi vzopmnel jek jsem mel auto na rozvodech tak to mel napichnute a obdrzel jsem vysledky nejake chyby samozrejme.A nasel jsem tam klimosku-tlakovy spinac nebo snimac ted nevim klimatizace f129 myslite ze to je tim tlakovym spinacem-snimacem?Moc bych vas prosil o radu.A jeste jeden vetrak se netoci jeden jede s motorem myslim ze jo a ten druhy by mel byt na klima a netoci se.A omlouvam se za tak velky clanek chtel jsem to popsat tak jak to vse probihalo.Predem moc dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macek-G Vloženo 19. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 koukam ze se tu dockam ale ty odpovedi a pomoci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Ten druhý ventilátor (elektrický) se musí v podstatě začít točit hned po spuštění klimatizace. Pokud se kondenzátor nechladí nápor při jízdě tak se přehřeje a jednotka odstaví kompresor. Takže vše nasvědčuje poruše ventilátoru. Projdi si forum, jsou tu o něm témata - i jeho oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Cavte predvcerom som zapol klimu na mojom supe a poriadne sa mi zacalo chviet vybrovat auto a tak ci neviete co tam moze bit zle kukal som ja na vrtulu a nieje nijak poskodena alebo vyosena zeby to ona robila tak dalsiu moznost neviem ak poradnte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.