slower Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Dobrý den, předem se chci omluvit, zda jste tenhle problém už tady řešili.... takže: př.: ujedu 40 km, vypnu motor, chci znova nastartovat ale motor nechytne...musim pockat az trochu schladne, asi tak 30 min. pak chytne...kdyz je studeny tak chytne okamžitě.... čím to může být že motor nechytne ani za boha když je teplý ..?? chystám se vyměnit palivový filtr, svíčky jsem vyměnil, ventili jsem seřídil, filtr vzduchový nový..škrtící klapku jsem pročistil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slower Vloženo 16. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 škoda felicie 1.3 50 Kw vstříkování je jednobod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 já bych to tipmul na to teplotní čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slower Vloženo 17. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 ja si myslim ze to bude cívkou, která po zahrati blbne...uz ji schanim ze stare felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.