libero Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 len poriadne prezri ten konektor čo ide na ten snímač..bývajú tam odhnité alebo zaoxidované piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 len poriadne prezri ten konektor čo ide na ten snímač..bývajú tam odhnité alebo zaoxidované piny Vyměnil jsem i konektor, tak že vše je nové/čisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Opravdu to zde ještě nikdo neřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Já bych proměřil kabely od jednotky k snímači, pokud máš problémový modelový rok, kde hnijou svazky, bude to v něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1978 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Já bych proměřil kabely od jednotky k snímači, pokud máš problémový modelový rok, kde hnijou svazky, bude to v něm. NN, v týhle byl origo svazek OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) No tak pokud máš nové čidlo, nový konektor, a kabelový svazek v mot. prostoru určitě v pořádku tak Ti umřely budíky. Když jedeš, neukazuje Ti rychloměr, ale kilometry na displeji se přičítají, nebo ani to ne ? Předpokládám, že nemáš ABS. Kontroloval jsi ohmetrem spojení od konektoru čidla (pin2) až do budíků (pin6), ověřil jsi ohmetrem spojení zemí (na kastli nebo baterce proti kontaktu ve snímači - pin3) a co napájení snímače, je tam při zapnutém zapalování +12V (pin1) ? Je v pořádku konektor T10d - spojení kabelových svazků - nachází se mezi baterkou a nádržkou na ostřikovače, politý od kapaliny může taky dělat bordel, i když je teda vodotěsný... Jíra Editováno: 3. Červen 2011, autor: Jíra_82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal79 Vloženo 17. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2011 Nedávno mi přestal fungovat tachometr na Fabii rv2001. Ručička začla lítat nahoru dolu a potom spadla na 0. Ze záčátku se občas chytnul a i třeba pár dní fungoval, ale teď už asi nadobro KO. Jel jsem teď delší cestu a zjistil jsem, že nefunguje i počítadlo km (celkové i denní) + ručička palivoměru lítá v zatáčce ze strany na stranu (jako u š120). Otáčky a teplota OK. Nesetkal se už s tímto někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 (editace) Je to čidlem co je na převodovce a snímá rychlost(náhon tachometru).Nedávno sem ho měnil.Nejdřív stačilo ho prostříknout Kontaktolem,ale pak už nezabíral,byly uhnilý kontakty a muselo se vyměnit.Origo stálo asi kolem 600,-.A má to vliv i na tu ručičku palivoměru,protože se to počítá nějak z rychlosti. Ještě tady odkaz: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/357919149b-cidlo-mereni-ujetych-kilometru-fabia-octavia.html Editováno: 18. Červenec 2011, autor: Jiri92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal79 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Dík a jak moc složitá je výměna toho dílu? Kde to čidlo najdu a případně nějakej plánek abych to podle toho vyměnil bys neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medovnik25 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Porad te mi kde najdu snimač rychlosti? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 a čo tak napísať o aké vozidlo ide,okrem toho,že to je asi FAB1,kedže to je v tejto sekcii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Cawte Mam problem dnes mi zacal blbnut rychlomer a co som sledoval tak pri brzdeni a pusteni plynu ked sa autom navazi dopredu tak nabehne hned ako pridem auto za navazi dozadu tak spadne na nulu.stretli ste sa s tym niekto?? zajtra asi pojdem kupit novy snimac a uvidim. Zatial dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Nerobilo sa niečo na aute nedavno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 hubo44: ty aj žiješ?? ludo25: kabeláž ste k tomu snímaču nepozerali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 prave ze nic auto jazdi... ziadne opravy akurat tak olej atd ale naposledy sa do neho rypalo nikedy minuly rok... bohuzial nekukal som nebol cas a ptm bola uz tma... orientacne cenu neviete toho snimaca?? napadol ma este aj zvezok kablovy bo obcas mi preblikne komplet elektrika v aute hlavne ked je vlhko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 nevyvesený a neodmotaný kabelový zväzok dokáže narobiť peknú neplechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 ale tak zatial ziadne ine problemy som s tym nemal tak som to neriesil a to ze to obcas bliklo ma az tak nesralo ale ked mi teraz ked si rychlomer robi zo mna srandu tak ma to sere inak beham teraz po nete a neviem ci to hladam pod zlym nazvom ale neviem ho nikde najst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 myslíš ten rychlomer???..najprv pozri konektor čo ide do neho,mal som raz skorodované piny v ňom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 (editace) hej hej ten rychlomer ako pokial to nebude nejaka nezmyselna cena za to tak by som ho kupil a keby to bolo v niecom inom tak by som ho dal do skrinky keby nahodou Taka otazocka toto je ono SNÍMAČ MERANÍ NAJAZDENÝCH KILOMETERU?? Editováno: 19. Březen 2013, autor: ludo25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 čo máš vlastne za motor?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 jaj prepacte myslel som na to ale nejak zabudol klasicku 1,4 mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 toto by malo byť číslo dielu 357 919 149B (pozri na nete)...cena cca 35€ v škodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 diky za odpoved ale problem som prave vyriesil chvilu mi trvalo pokym som ho nasiel je celkom na uzasnom mieste.... tak som ho vymontoval a konektor komplet zahnity snimac sa mi podarilo ocistit a koncovku som vycvakol z jednej starej kablovacky co som mal doma a uz ide ako ma Este taky zaujimavy poznatok jak som to mal rozobrate airbox plus baterka tak kukam a zavazie co je na tiahlach prevodovky bolo totalne uvolnene tak som to dotiahol a rychlosti tam teraz lietaju jak na WV motoroch lebo uz som si pripadal jak na T34 len ma udivilo ako je mozne ze sa to samo dokaze az tak odtiahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 no teda ..takže nakoniec to,čo som ti písal hneď v prevej odpovedi ...neviem neviem či sa to závažie povolilo len tak ..nerobil tam nikto nič trebárs spojku?? ..ale hlavne,že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludo25 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 hej hej mal si pravdu ee spojka nebola robena a prave uz mi islo dlhsiu dobu zle radit ale bral som to ze asi uz vekom alebo km je to 2001 a 175 000 tak som to neriesil ale tak teraz sa tesim ze to ide ako ma bal som sa uz ze ide prevodovka do haja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.