Přejít na obsah

HELP ME! Nejdou mi otevrit dvere

K-O-H-Y

Doporučené příspěvky

Ahoj.

Mam takovy problem sekly se mi dvere od ridice,dvere nejdou vůbec ale vůbec otevrit i když sundám čalouněni a lanko co je u kliky pritahnu ke klice tak to nejde. :unsure:

Jestly se vam tohle nekdy stalo tak napiste nebo nejakou radu jak by ste to resily ale ne novyma dverma. :feve:

Mam Skodu Octavi s centralnim zamikanim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...
Ahoj.

Mam takovy problem sekly se mi dvere od ridice,dvere nejdou vůbec ale vůbec otevrit i když sundám čalouněni a lanko co je u kliky pritahnu ke klice tak to nejde. :unsure:

Jestly se vam tohle nekdy stalo tak napiste nebo nejakou radu jak by ste to resily ale ne novyma dverma. :feve:

Mam Skodu Octavi s centralnim zamikanim

Jednou se mi stalo něco podobného a bylo to příliš napnutým lankem mezi zámkem a tálem kliky. Tohle lanko musí bejt úplně volný. Řešil jsem to tekým šroubovákem, kterým jsem odtáhl táhlo kliky od vložky zámku a červíka na klice posunul o pár zubů dovnitř.

Odkaz ke komentáři

Jednou se mi stalo něco podobného a bylo to příliš napnutým lankem mezi zámkem a tálem kliky. Tohle lanko musí bejt úplně volný. Řešil jsem to tekým šroubovákem, kterým jsem odtáhl táhlo kliky od vložky zámku a červíka na klice posunul o pár zubů dovnitř.

asi to je opravdu tím lankem,ale dostat se k němu je docela dost problém při zavřených dveřích.chce to dostat se do dveří zevnitř.je to O1?

Odkaz ke komentáři

asi to je opravdu tím lankem,ale dostat se k němu je docela dost problém při zavřených dveřích.chce to dostat se do dveří zevnitř.je to O1?

Jde to i při zavřených dveřích, vezmeš za kliku, přitáhneš jí k sobě, a tenkým šroubováčkem posuneš červíka, který je práě v té části kliky která se vysouvá. nehledej v tom složitost je to práce na 10 vteřin...

Nevím jak to líp popsat, jestli si to měl rozebraný tak to pochopíš, jesti ne tak rozhoď druhý dveře, vyndej vložku zámku šroubem z boku dveří až přijdeš jak to finguje. V příloze je profesionální projekt kliky tak to snad pomůže...

post-37141-1248425904_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...