K-O-H-Y Vloženo 15. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2006 Ahoj. Mam takovy problem sekly se mi dvere od ridice,dvere nejdou vůbec ale vůbec otevrit i když sundám čalouněni a lanko co je u kliky pritahnu ke klice tak to nejde. Jestly se vam tohle nekdy stalo tak napiste nebo nejakou radu jak by ste to resily ale ne novyma dverma. Mam Skodu Octavi s centralnim zamikanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 nevim jak to tam přesně vypadá ale zkusil bych vymontovat nějakým způsobem zámek dveří, ale nic nezaručuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 bez otevření dveří nic nevyndá.Jdi ven,tahej pořád za kliku a opatrně dlaní bouchej do prostoru,kde je zámek dveří(né vložkla) a ono to povolí.Potom zkontroluj zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chcapek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ahoj.Mam takovy problem sekly se mi dvere od ridice,dvere nejdou vůbec ale vůbec otevrit i když sundám čalouněni a lanko co je u kliky pritahnu ke klice tak to nejde. Jestly se vam tohle nekdy stalo tak napiste nebo nejakou radu jak by ste to resily ale ne novyma dverma. Mam Skodu Octavi s centralnim zamikanim Jednou se mi stalo něco podobného a bylo to příliš napnutým lankem mezi zámkem a tálem kliky. Tohle lanko musí bejt úplně volný. Řešil jsem to tekým šroubovákem, kterým jsem odtáhl táhlo kliky od vložky zámku a červíka na klice posunul o pár zubů dovnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jednou se mi stalo něco podobného a bylo to příliš napnutým lankem mezi zámkem a tálem kliky. Tohle lanko musí bejt úplně volný. Řešil jsem to tekým šroubovákem, kterým jsem odtáhl táhlo kliky od vložky zámku a červíka na klice posunul o pár zubů dovnitř. asi to je opravdu tím lankem,ale dostat se k němu je docela dost problém při zavřených dveřích.chce to dostat se do dveří zevnitř.je to O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chcapek Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 asi to je opravdu tím lankem,ale dostat se k němu je docela dost problém při zavřených dveřích.chce to dostat se do dveří zevnitř.je to O1? Jde to i při zavřených dveřích, vezmeš za kliku, přitáhneš jí k sobě, a tenkým šroubováčkem posuneš červíka, který je práě v té části kliky která se vysouvá. nehledej v tom složitost je to práce na 10 vteřin... Nevím jak to líp popsat, jestli si to měl rozebraný tak to pochopíš, jesti ne tak rozhoď druhý dveře, vyndej vložku zámku šroubem z boku dveří až přijdeš jak to finguje. V příloze je profesionální projekt kliky tak to snad pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.