Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj.

Mam takovy problem sekly se mi dvere od ridice,dvere nejdou vůbec ale vůbec otevrit i když sundám čalouněni a lanko co je u kliky pritahnu ke klice tak to nejde. :unsure:

Jestly se vam tohle nekdy stalo tak napiste nebo nejakou radu jak by ste to resily ale ne novyma dverma. :feve:

Mam Skodu Octavi s centralnim zamikanim

nevim jak to tam přesně vypadá ale zkusil bych vymontovat nějakým způsobem zámek dveří, ale nic nezaručuju

bez otevření dveří nic nevyndá.Jdi ven,tahej pořád za kliku a opatrně dlaní bouchej do prostoru,kde je zámek dveří(né vložkla) a ono to povolí.Potom zkontroluj zámek.

• 3 roky později...
Ahoj.

Mam takovy problem sekly se mi dvere od ridice,dvere nejdou vůbec ale vůbec otevrit i když sundám čalouněni a lanko co je u kliky pritahnu ke klice tak to nejde. :unsure:

Jestly se vam tohle nekdy stalo tak napiste nebo nejakou radu jak by ste to resily ale ne novyma dverma. :feve:

Mam Skodu Octavi s centralnim zamikanim

Jednou se mi stalo něco podobného a bylo to příliš napnutým lankem mezi zámkem a tálem kliky. Tohle lanko musí bejt úplně volný. Řešil jsem to tekým šroubovákem, kterým jsem odtáhl táhlo kliky od vložky zámku a červíka na klice posunul o pár zubů dovnitř.

Jednou se mi stalo něco podobného a bylo to příliš napnutým lankem mezi zámkem a tálem kliky. Tohle lanko musí bejt úplně volný. Řešil jsem to tekým šroubovákem, kterým jsem odtáhl táhlo kliky od vložky zámku a červíka na klice posunul o pár zubů dovnitř.

asi to je opravdu tím lankem,ale dostat se k němu je docela dost problém při zavřených dveřích.chce to dostat se do dveří zevnitř.je to O1?

asi to je opravdu tím lankem,ale dostat se k němu je docela dost problém při zavřených dveřích.chce to dostat se do dveří zevnitř.je to O1?

Jde to i při zavřených dveřích, vezmeš za kliku, přitáhneš jí k sobě, a tenkým šroubováčkem posuneš červíka, který je práě v té části kliky která se vysouvá. nehledej v tom složitost je to práce na 10 vteřin...

Nevím jak to líp popsat, jestli si to měl rozebraný tak to pochopíš, jesti ne tak rozhoď druhý dveře, vyndej vložku zámku šroubem z boku dveří až přijdeš jak to finguje. V příloze je profesionální projekt kliky tak to snad pomůže...

post-37141-1248425904_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.