Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec,

obracím se na Vás s problémem - na mé Fabii I (r. v. 2005) mi začal zlobit parkovací asistent. V autě mám origo parkovacího asistenta. Problém spočívá v tom, že po zařazení zpátečky se ozve standardně pípnutí signalizující zpětný chod, ale poté hned začne parkovací asistent pípat jako kdy bylo auto těsně u nějaké překážky, což ale není - senzory jsou čisté, takže nehrozí, že by to bylo vlivem nějaké větší nečistoty. Zkoušel jsem se připojit přes VAG, ale jednotka v paměti neměla uloženou žádnou chybu.

Děkuju předem za rady, tipy, náměty.....

Podívej se přes blok naměřených hodnot, co ti ukazují jednotlivá čidla, tusím, že to je 001

• Autor

Podívej se přes blok naměřených hodnot, co ti ukazují jednotlivá čidla, tusím, že to je 001

tak jsem se podíval na blok hodnot, dvě čidla ukazují vzdálenost, ale u dvou naskočí vzdálenost, ale občas tam problikne nula...

zkontroluj kabeláž

• Autor

na co přesně bych se měl zaměřit, co jsem kontroloval, tak konektory na čidlech drží....

asi nejjednodušší by pro lokalizaci závady bylo zpřeházet dráty mezi čidly, ale to je asi budeš muset vyndat, protoře kabeláž nesáhne.

• 2 týdny později...

nebo je postupně odpojuj a uvidíš které zlobí...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.