GeorgeCZ Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Zdarec, obracím se na Vás s problémem - na mé Fabii I (r. v. 2005) mi začal zlobit parkovací asistent. V autě mám origo parkovacího asistenta. Problém spočívá v tom, že po zařazení zpátečky se ozve standardně pípnutí signalizující zpětný chod, ale poté hned začne parkovací asistent pípat jako kdy bylo auto těsně u nějaké překážky, což ale není - senzory jsou čisté, takže nehrozí, že by to bylo vlivem nějaké větší nečistoty. Zkoušel jsem se připojit přes VAG, ale jednotka v paměti neměla uloženou žádnou chybu. Děkuju předem za rady, tipy, náměty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Podívej se přes blok naměřených hodnot, co ti ukazují jednotlivá čidla, tusím, že to je 001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeCZ Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Podívej se přes blok naměřených hodnot, co ti ukazují jednotlivá čidla, tusím, že to je 001 tak jsem se podíval na blok hodnot, dvě čidla ukazují vzdálenost, ale u dvou naskočí vzdálenost, ale občas tam problikne nula... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 zkontroluj kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeCZ Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 na co přesně bych se měl zaměřit, co jsem kontroloval, tak konektory na čidlech drží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 asi nejjednodušší by pro lokalizaci závady bylo zpřeházet dráty mezi čidly, ale to je asi budeš muset vyndat, protoře kabeláž nesáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 nebo je postupně odpojuj a uvidíš které zlobí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.