Vacino Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Zdravím, jsem začátěčníkem poupravování co se motoru a všeho okolo týče. Právě proto se chci zeptat zda by šel vyměnit motor z octavia combi 4x4 66kw rv. 9/1999 za 81kw motor. Popřípadě co by to přineslo za "problémy". S přeprogramováním jednotky se počítá ale co poloosy apd.. unesly by tento výkon?.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) šlo by to bez problému, poloosy v klidu, když seženeš komplet motor i s el., tak je to práce na víkend, žádný úskalí mě ted nenapadá EDIT: a co legalizace? neřešíš? Editováno: 27. Červenec 2011, autor: Walda RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Stačí to chipnou a máš to samé jako 81kw a nebo vyměň trysky z 81kw přehraj soft a máš 81kw a nemusíš řešit celej motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 přesně tak, to jsem zapomněl poznamenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacino Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Stačí to chipnou a máš to samé jako 81kw a nebo vyměň trysky z 81kw přehraj soft a máš 81kw a nemusíš řešit celej motor. To je fakt, to bude o dost jednodužší )... než se dohadovat na technický o jiným motoru a ěham po úřadech o povolenky... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacino Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 přesně tak, to jsem zapomněl poznamenat Chválim octavečku ) krásná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Není u 66kw u rv1999 nutný přeletovat jednotku a ne přehrát SW po kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.