Publikováno Červenec 23, 201114 r zdravím, máte někdo na fábce tenhle typ nárazníku ? http://www.tuning-in.cz/skoda-fabia-i-zadni-naraznik-demonic.html http://www.tuning-in.cz/skoda-fabia-i-predni-naraznik-demonic.html popřípadě co si o tom myslíte..
Červenec 25, 201114 r Nemám, líbí se mi. Viděl jsem na Fabii a moc dobrý! Viděl jsem to na stříbrný i na bílý, super. Ale co jsem viděl tak měli obě poklice origo od škodovky, takže k tomu se to nehodilo...takže k tomu to chce pořádný kola
Červenec 28, 201114 r zadnemu davam 100% , prednemu 70%, paci sa mi menej. mimochodom po cestach, po ktorym jazdim ja, su miestami vyjazdene take hlboke kolaje a v strede medzi kolajami vyvysene asfaltove hrboly, ze tam by som ten predny urcite odtrhol. neviem ci ten predny naraznik je vhodny na nase tankodromy. a to je cesta I. triedy
Srpen 25, 201114 r Smím se zeptat, jestli je problém, že tento nárazník má otvory na 2 výfuky, přičemž já mám jen jeden?.. nebude to vadit při výměně nebo pak při vzhledu?.Nevíte odhadovanou cenu nalakování?.. děkuji
Srpen 25, 201114 r Tak lak te bude stat kolem 2500 za kus. Jinak si navaříš na vejfuk svod kterej zakončíš koncovkou kterou chceš......jo a jinak je to kravina... s těží to bude vypadat tak dobře jak bys chtel. vyhazování peněz do kanálu.
Srpen 25, 201114 r ale teďka mě tak napadlo, že jsem tě asi špatně pochopil. Mě nejde o koncovku výfuku, ale že na obrázku toho zadního spoileru, jsou 2 výfuky a 4 koncovky "jakoby".. a já mám jen jeden výfuk...to by asi problém pak nebyl ne?
Srpen 25, 201114 r Na výfuk můžeš nasadit popřípadě navařit dvojitou koncovku když si to upravíš na 2 výfuky, na každý dvojitou koncovku, to máme 4 koncovky a tak je příklad vyřešen pochopil jsem tě dobře?
Říjen 9, 201113 r Na obrázku vypadají nárazníky dobře, ale skutečnost je jiná, jak bylo psáno je to z laminátu a ten je hodně slaboučkej, stačí aby do vás někdo lehce strčil a je hotovo. Co se týče dvou otvorů na výfuk, tak ve skutečnosti je pouze jeden a ten druhý se dá dodatečně vyříznout. Jinak dílenský zpracování je otřesný, nechtěl bych to dostat do ruky v lakovně
Říjen 17, 201113 r Má to akorát certifikát na materiál, ale jinak homologace, nebo něco podobnýho to fakt nemá, ale s tim bych problém neviděl, když to nemá nějak přečuhující hrany apodobně, tak policajti stejně nic nepoznaj, ale je to prostě polskej nárazník...
Říjen 30, 201113 r Ahoj panove zdravim kde se da sehnat lizatko pod predni RS naraznik a jeste ten kryt na spz. Diky za odpovedi.Foto se mi nedari zadat. Upraveno Říjen 30, 201113 r od Ostik-69
Říjen 30, 201113 r v salonu seat, je to lízátko ze seat Cupra tady na foru stačí hledat, tématu už na lízátko je stojí cca 650 kč
Březen 23, 201312 r Pánové, na ilustračním obrázku toho předního nárazníku je mřížka, která ale součástí toho nárazníku, co vám přijde, není. Kde ji sehnat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.