fcb Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 zdravím, máte někdo na fábce tenhle typ nárazníku ? http://www.tuning-in.cz/skoda-fabia-i-zadni-naraznik-demonic.html http://www.tuning-in.cz/skoda-fabia-i-predni-naraznik-demonic.html popřípadě co si o tom myslíte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Nemám, líbí se mi. Viděl jsem na Fabii a moc dobrý! Viděl jsem to na stříbrný i na bílý, super. Ale co jsem viděl tak měli obě poklice origo od škodovky, takže k tomu se to nehodilo...takže k tomu to chce pořádný kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 fuj laminát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 zadnemu davam 100% , prednemu 70%, paci sa mi menej. mimochodom po cestach, po ktorym jazdim ja, su miestami vyjazdene take hlboke kolaje a v strede medzi kolajami vyvysene asfaltove hrboly, ze tam by som ten predny urcite odtrhol. neviem ci ten predny naraznik je vhodny na nase tankodromy. a to je cesta I. triedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 No je fakt, na ty naše cesty je nízkej nárazník je škoda peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Smím se zeptat, jestli je problém, že tento nárazník má otvory na 2 výfuky, přičemž já mám jen jeden?.. nebude to vadit při výměně nebo pak při vzhledu?.Nevíte odhadovanou cenu nalakování?.. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Tak lak te bude stat kolem 2500 za kus. Jinak si navaříš na vejfuk svod kterej zakončíš koncovkou kterou chceš......jo a jinak je to kravina... s těží to bude vypadat tak dobře jak bys chtel. vyhazování peněz do kanálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) edit: sry double post Editováno: 25. Srpen 2011, autor: Šulin Hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 OK... díky, to jsem potřeboval vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 ale teďka mě tak napadlo, že jsem tě asi špatně pochopil. Mě nejde o koncovku výfuku, ale že na obrázku toho zadního spoileru, jsou 2 výfuky a 4 koncovky "jakoby".. a já mám jen jeden výfuk...to by asi problém pak nebyl ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Na výfuk můžeš nasadit popřípadě navařit dvojitou koncovku když si to upravíš na 2 výfuky, na každý dvojitou koncovku, to máme 4 koncovky a tak je příklad vyřešen pochopil jsem tě dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry.RS Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Jasnačka... Tak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Na obrázku vypadají nárazníky dobře, ale skutečnost je jiná, jak bylo psáno je to z laminátu a ten je hodně slaboučkej, stačí aby do vás někdo lehce strčil a je hotovo. Co se týče dvou otvorů na výfuk, tak ve skutečnosti je pouze jeden a ten druhý se dá dodatečně vyříznout. Jinak dílenský zpracování je otřesný, nechtěl bych to dostat do ruky v lakovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zorg Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 A myslím, že to nemá ani atest 8SD, takže oficiálně by to na autě nemělo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Má to akorát certifikát na materiál, ale jinak homologace, nebo něco podobnýho to fakt nemá, ale s tim bych problém neviděl, když to nemá nějak přečuhující hrany apodobně, tak policajti stejně nic nepoznaj, ale je to prostě polskej nárazník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) Ahoj panove zdravim kde se da sehnat lizatko pod predni RS naraznik a jeste ten kryt na spz. Diky za odpovedi.Foto se mi nedari zadat. Editováno: 30. Říjen 2011, autor: Ostik-69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 v salonu seat, je to lízátko ze seat Cupra tady na foru stačí hledat, tématu už na lízátko je stojí cca 650 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxxy_CZ Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Pánové, na ilustračním obrázku toho předního nárazníku je mřížka, která ale součástí toho nárazníku, co vám přijde, není. Kde ji sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.