iwhy Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Existuje spôsob ako jednoducho zapojiť svetlá tak, aby pri prepnutí na diaľkové sa mi rozsvietili aj hmlovky vo svetlometoch? Prepojiť navzájom ich asi nemôžem pretože by sa mi naopak rozsvecovali diaľkové keby som zapol hmlovky, to samozrejme nechcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivas Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 pridat tam nejake rele ktore by spinali dialkove svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 jednodussi je dat u konektoru na svetlo diodu (dostatecne domenzovat kuli proudu), anodou na drat na dalkove a katodou na drat k mlhovkam, ale je to blby na namahani kontaktu na spinani dalkovych, proto se priklanim k pridani rele ke spinaci svetel, aspon to pujde i pres pojistky pro kazdou zarovku zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 25. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Dioda mi napadla. K spinacu myslis k vypinacu alebo ku prepinacu (lucasu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 spinaci kontakt bude paralelne se spinacem svetel, jeden konec civky na zem a druhy na vystup z lucasu na dalkova svetla mas schemata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Schema nemám, naposledy som to mal vonku keď som montoval tempomat. Vieš mi poradiť ktorý vodič to je? Takže relé by som napojil na ten prepínač a hmlovky potom spínal na vodiči čo ide do vypínaču svetiel (tuším pin 8). Chcelo by to aj nejaký vypínač alebo poistku ktorú vyberiem pred STK, aby s tým priatelia na technickej nemali problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 jj, pojistku by to urcite chtelo, resit to stejne jako je automaticky rozsviceni svetel, taky ma pojistku, kterou se deaktivuje schemata mas v sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 ahojte, je možne to spravit aj na O2 pred fl? nebude vyhadzovat chybu ziarovky? ak mate daky navod, bol by som rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.