Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám O1 96kw, nové tlumiče, kotouče Brembo, nové desky a při točení volantu je cítít jak to lupe. Nevíte, čím to může být? Když jsem měl na jiném autě špatná ložiska horního uložení, tak se to spíš jako šponovalo, tohle ne, spíš to jakoby chroupe, ale jen za jízdy. Na co se mám podívat?

Predpokladam, ze ti to chroupe hlavne kdyz zatacis do zatacky. Takze to je tak na 99% homokineticky kloub=poloosa ;)

Muzes to zkusit tak, ze treba na vecim parkovisti vytocis plny rejd na jednu stranu a rozjedes se a budes poslouchat. Pak to provedes na druhou stranu. Tak se da poznat ktera strana je v haji.

Nejcastejsi problem je ten, ze lidi nekontrolujou prachovky co jsou na homokinetickem kloubu, a kdyz se prachovaka roztrhne, tak se tam zacne dostavat bordel z cesty a po par mesicih je to KO.

• 5 týdnů později...

Mam tiež OI 96kw. Tiež mi pri zatacani lupotalo v lavom kolesi... tiež som hnet myslel na klb ale bolo to suche horne uloženie tlmiča... premazanie vsetko vyriešilo...

• 5 měsíců později...

Já jsem teda úplnej laik a přicházím s mým poznatkem jaksi s křížkem po funuse poněvadž máš už asi problém vyřešenej. Nicméně mě se takové sem tam lupání ozývalo taky z přední nápravy. Nějak jsem se snažil nemalovat čerty na zeď až mi praskla přední pružina. Údajně to zavinilo vadné ložisko uložení pružiny.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.