H.onza Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Tak jsem myslel, že to do těchto témat nebudu nikdy psát ale bohužel... V noci z 20 na 21.07.2011 mi ukradli moji Škodu Octavii II, Hatschback, šedá metal. 1.9 TDI, DSG, r.v. 2006 měla najeto 127000. Na plastovém narazníku na pravé straně (u spolujezdce) byly viditelné škrábance až na základní bílou barvu. Byla obutá do letních pneumatik 205/55/16 Bridgestone Turanza Ecopia, rok staré. Lité disky uprostřed znak Audi, po obvodu otvory ve stavu půl měsíce, stříbrná barva. Auto mělo na všech dílech karoserie podélné škrábance. RZ vozidla 7B03081, VIN: TMBCS61ZX62272396 Kdyby jste měl někdo nějaký info možno poslat na e-mail Brconek@seznam.cz, v případě nálezu určitě zaplatím nálezné. Editováno: 26. Červenec 2011, autor: H.onza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 zabezpeceni ? kde se ztratila? foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.onza Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Zabezpečení měla standardní s fabriky a ukradli mi jí v Rosicích u Brna a na fotkách musím ještě zapracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.