Andrew Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Zdravim, chtel bych si nechat zamontovat Columbuse do Superba Combi rv 2010. Ted tam je radio Swing a zajimalo by me, jestli po koupeni a zapojeni gps anteny a columbuse bude radio normalne fungovat - maxidot klimatizace apod. jestli se to automaticky sparuje nebo to bude muset nekdo napojit na diagnostiku a nakodovat. Prodavajici rika ze se vse zapoji a bude to chodit u noveho superba by melo byt vse automaticky. Nejak se mi to nezda. Poradi mi prosim nekdo, popripade napiste mi nekdo kontakt kdo by to umel sparovat - praha, liberec. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Rozhodně to nebude fungovat bez korektního nakódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 A neprodava nahodou prodavajici kradeneho Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.