Lube Vloženo 16. Červenec 2006 Vloženo 16. Červenec 2006 Zdravím. Neporadil by jste mi někdo, kudy mám tahnout kabel od baterky dovnitřku auta, abych mohl zapojit neony zvlášť na vypínač?Díky moc za radu. octavia kombi 1.9TDI 81kw r.99 Citovat
fokel Vloženo 17. Červenec 2006 Vloženo 17. Červenec 2006 Nad pedalmi najdes prichodku ktorou idu vsetky kable, cez nu kus pevneho dratu s ockom na konci a mozes tahat. Myslim ze treba odmontovat taky maly molitanovy tapec, aby si sa k tomu pohodlne dostal, ak sa pamatam tak dva sroby. Citovat
VendaRS Vloženo 7. Srpen 2006 Vloženo 7. Srpen 2006 Hele lidi a nevíte někdo jestli se dají nějak umístit neony pod zadní nárazník když tam je tažný? potřeboval bych to nutně vědět dík Citovat
Diesel Vloženo 8. Říjen 2006 Vloženo 8. Říjen 2006 To _fokel: Jjj nad pedálama.Teď o víkendu jsem to taky vytvářel.Tak pár foteček snad tím nikoho neurazím Citovat
Diesel Vloženo 11. Říjen 2006 Vloženo 11. Říjen 2006 Díky.A packy mám vorvaný jak samice.No ale ctálo to za to.Hraje to fááák dost dobře. Citovat
tomina Vloženo 15. Říjen 2006 Vloženo 15. Říjen 2006 No a samo pojistka Ahoj, příští víkend se už konečně pustím do protažení napájecího kabelu k zesiku a chtěl jsem se zeptat, jak složitý je vyndání vzduchového filtru a jestli na mě nečeká něco složitýho ;-) diky! Citovat
krysarr Vloženo 15. Říjen 2006 Vloženo 15. Říjen 2006 No a samo pojistka Ahoj, příští víkend se už konečně pustím do protažení napájecího kabelu k zesiku a chtěl jsem se zeptat, jak složitý je vyndání vzduchového filtru a jestli na mě nečeká něco složitýho ;-) diky! Ja to tahal krabickou u steracu a prijde mi to vic v poho, nez to tahat kolem tech pedalu, a hlavne to je vyvedeny primo u prahu, ale to je kazdyho volba Vzduchovej filtr, kdyz sundas plast u steracu, vymenis vycvaknutim dvou pacicek Citovat
tomina Vloženo 3. Listopad 2006 Vloženo 3. Listopad 2006 No a samo pojistka Ahoj, příští víkend se už konečně pustím do protažení napájecího kabelu k zesiku a chtěl jsem se zeptat, jak složitý je vyndání vzduchového filtru a jestli na mě nečeká něco složitýho ;-) diky! Ja to tahal krabickou u steracu a prijde mi to vic v poho, nez to tahat kolem tech pedalu, a hlavne to je vyvedeny primo u prahu, ale to je kazdyho volba Vzduchovej filtr, kdyz sundas plast u steracu, vymenis vycvaknutim dvou pacicek Spatne sem to napsal... myslel sem tu "krabici" jak je u sani motoru :-) budu ji muset vyndat abych pod ni moch protahnout kabel k baterce... Citovat
Ray Vloženo 5. Listopad 2006 Vloženo 5. Listopad 2006 No a samo pojistka Ahoj, příští víkend se už konečně pustím do protažení napájecího kabelu k zesiku a chtěl jsem se zeptat, jak složitý je vyndání vzduchového filtru a jestli na mě nečeká něco složitýho ;-) diky! Ja to tahal krabickou u steracu a prijde mi to vic v poho, nez to tahat kolem tech pedalu, a hlavne to je vyvedeny primo u prahu, ale to je kazdyho volba Vzduchovej filtr, kdyz sundas plast u steracu, vymenis vycvaknutim dvou pacicek Spatne sem to napsal... myslel sem tu "krabici" jak je u sani motoru :-) budu ji muset vyndat abych pod ni moch protahnout kabel k baterce... žádný překvapení nečeká, pár šroubů, a je to venku já tu krabici dostal ven, zkoušel jsem a měřil rozměr na sportovní filtr. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.